4YFN 2015: patru zile, trei teme si trei competitii ce nu trebuie ratate!

4YFN 2015: patru zile, trei teme si trei competitii ce nu trebuie ratate!

Mobile World Capital Barcelona lansează cea de-a doua ediție a 4 Years From Now (4YFN), evenimentul internațional dedicat antreprenoriatului din domeniul mobile care va avea loc anul acesta între 2 și 5 martie în Barcelona. 4YFN este o platformă de business și networking concepută special pentru a-ți prezenta startup-ul tău mobile și pentru a intra în legătură cu potențiali investitori. Profită de oferta early bird valabilă până la 15 ianuarie și rezervă-ți chiar acum un loc la eveniment:

http://4yfn.com/main#attend!

În primele trei zile, 4YFN va fi organizat în jurul a trei teme principale și îți va aduce trei competiții destinate startup-urilor, câte una pentru fiecare temă:

  • Disrupted by Mobile (luni, 2 martie): se va concentra asupra provocărilor întâmpinate de industria tradițională atunci când este confruntată cu transformările generate de tehnologiile mobile.

  • The Internet of Things (marți, 3 martie): discuții și cursuri despre design-ul produselor digitale, noi dispozitive, imprimarea 3D și orice altceva are legătură cu interacțiunea dintre oameni și obiecte în format fizic.

  • Digital Media (miercuri, 4 martie): își îndreaptă atenția către noile moduri de a explora, genera și consuma conținut.

În plus, în cea de-a patra zi vei putea să te întâlnești cu participanții GSMA Mobile World Congress.

24 de startup-uri (câte 8 din fiecare categorie) vor fi selecţionate pentru a participa la 4YFN. Acestea își vor prezenta proiectele în fața unui juriu condus de Gabby Czertok, General Manager The Bridge Israel, program de accelerare susținut de Coca-Cola, Vincent Meunier, Digital & Marketing Manager în cadrul ABSOLUT Company și Peer Bentzen, Vice-președinte Executiv al Deutsche Post.

Pe lista invitaților speciali ai evenimentului se regăsesc numele unora dintre cei mai cunoscuţi profesionişti din industria mobile, precum: Weili Dai, Președinte și Co-Fondator al Marvell Technology Group, Dale Dougherty, Fondator al Make Magazine și CEO al Maker Media, Alexander Izosimov, membru în consiliul de administrație al Ericsson, François Moreau, CEO al Viaccess-Orca, parte a France Telecom Orange Group, Pablos Holman, futurist, inventator și hacker sau Maelle Gavet, CEO al Ozon Holdings – un grup internațional de venture capital care a susținut companii precum Dropbox, MySQL, Skype sau SoundCloud. Tot aici vei avea ocazia să o cunoști pe Ann Winblad, Co-Fondator al Hummer Winblad Venture Partners și una dintre cele mai puternice 25 de femei din Silicon Valley conform Business Week magazine şi vei întâlni și jurnalişti cunoscuţi la nivel internaţional precum Mike Butcher, editor TechCrunch, și Jimmy Maymann, CEO The Huffington Post.

Pe lângă participarea la diferite prezentări și workshop-uri, la 4YFN vei putea să vizitezi și zona de expoziție dedicată startup-urilor – un forum în cadrul căruia antreprenorii din toate colțurile lumii vor expune produsele dezvoltate de startup-urile pe care le conduc. Mai mult, 4YFN îți aduce și o zonă ʺafter-workʺ dedicată networking-ului și sesiunilor de pitching în fața companiilor, a investitorilor și a fondurilor de venture capital.

Profită de oportunitatea de a participa la un astfel de eveniment și rezervă-ți chiar acum un loc: http://4yfn.com/main#attend! Nu uita că poți beneficia de oferta early bird doar până pe 15 ianuaie!

În plus, dacă îți dorești să te înscrii la una dintre cele trei competiții, o poți face deja la: http://www.4yfn.com/awards. Nu rata nici șansa de a face cunoscute produsele pe care le dezvolți și rezervă-ți un spațiu în zona de expoziție dedicată startup-urilor: http://www.4yfn.com/exhibitor!

Newsletter