4YFN 2015 te asteapta cu noi surprize si invitati de exceptie!

4YFN 2015 te asteapta cu noi surprize si invitati de exceptie!

4 Years From Now (4YFN), unul dintre cele mai importante evenimente internaționale dedicate startup-urilor din domeniul mobile, se va desfășura anul acesta între 2 și 5 martie în Barcelona și va aduce în fața ta invitați de excepție! Participă și vei face cunoștință cu Andrew Creighton – Președinte VICE Media, Mike Ng – Director de Operațiuni și Vânzări Mobile la TwitterMike Curtis – Vice-Președinte Airbnb și Philippe Botteri – unul dintre partenerii fondului de investiții Accel Partners care a investit în Facebook, Dropbox, LinkedIn și Kayak încă de la început. Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți chiar acum un loc în sală: http://www.4yfn.com/#attend!

Lista celor peste 120 de invitați va include și alte nume, precum David Kenny – Președinte și CEO The Weather Company, Weili Dai – Președinte și Co-fondator Marvell Technology Group, câștigătoarea Gold Stevie Award în 2013, acordat “femeii anului în tehnologie” sau Ann Winblad – Co-fondator Hummer Winblad Venture Partners și una dintre cele mai puternice 25 de femei din Silicon Valley, conform Business Week magazine.

Tot aici îi vei întâlni și pe Dale Dougherty – Fondator Make Magazine, creator Maker Fairs și CEO Maker Media, Alexander Izosimov – membru în Consiliul de Administrație al Ericsson, François Moreau – CEO Viaccess-Orca, parte a France Telecom Orange Group, Mike Butcher – Editor-At-Large la TechCrunch, inventatorul și hacker-ul Pablos Holman și Maelle Gavet – CEO Ozon Holdings, un grup internațional de capital de risc ce a susținut de-a lungul timpului companii precum Aegerion, Asos, Dropbox, Etsy, Just Eat, King, MySQL, Skype și SoundCloud.

Dacă alegi să participi la ediția de anul acesta vei avea parte de un program ce include 40 de workshop-uri și sesiuni de lucru restrânse. Mai mult, vei afla totul despre Mobile Marketing într-o sesiune specială organizată de Twitter și vei învăța cum să-ți deschizi o companie în Marea Britanie sau în Silicon Valley, cum să creezi clipuri virale folosind cât mai puține resurse sau cum să negociezi cu investitorii pentru a atrage finanțarea de care ai nevoie.

Innovation Market

Pentru prima dată, 4YFN va pune la dispoziție o zonă de expoziție dedicată startup-urilor, companiilor și programelor de accelerare. 175 de companii s-au înscris deja pentru a-și prezenta produsele, iar România, alături de Spania, Marea Britanie, Belgia, SUA, Germania și Italia, este una dintre cele mai bine reprezentate țări în cadrul expoziției.

Founders & Investors

4YFN îți oferă și ocazia să participi la activități de networking și întâlniri cu startup-uri, investitori și fonduri de capital de risc. 100 de startup-uri vor fi selectate pentru a intra în legătură cu 150 de fonduri de investiții precum Accel Partners, Acton Capital, BDMI Fund, Capnamic, Inveready, Kennet Partners, Northzone, Octopus Investments, Open Ocean Capital, Presidio Ventures, Relay Ventures sau Tecnalia Ventures.

Imagine Express, Startupbootcamp IoT & Data Demo Day 

Pentru al doilea an la rând, 4YFN reprezintă ultima oprire a hackaton-ului Imagine Express, în cadrul căruia 36 de pasionați de tehnologie reușesc să dezvolte aplicații mobile într-un tren ce străbate ruta Barcelona-Paris-Londra-Barcelona între 27 februarie și 1 martie. Pe 2 martie, aceștia își vor prezenta aplicațiile în versiune demo la 4YFN.

De asemenea, 4YFN 2015 va include și o zi dedicată Startupbootcamp IoT & Data Demo Day, dar și o competiție creată special pentru tinerii antreprenori din domeniul mobile.

4 Years From Now

4 Years From Now (4YFN) este un eveniment internațional dedicat startup-urilor din domeniul mobile, fiind organizat de Mobile World Capital Barcelona și GSMA Mobile World Congress.

Participă la 4YFN și vei putea face cunoștință cu liderii din industria mobile și cu unele dintre cele mai renumite acceleratoare, incubatoare sau fonduri de investiții, acumulând totodată experiență de calitate în cadrul numeroaselor conferințe, workshop-uri și sesiuni de networking ce se vor desfășura de-a lungul programului.

Aplică acum: http://www.4yfn.com/#attend!

Newsletter