Despre Akcees

Suntem o organizaţie tânără şi dinamică, o echipă de tineri profesionişti şi pasionaţi de antreprenoriat. Am pornit la drum pe 11.11.11 însufleţiţi de o viziune comună: să devenim cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 25.02.12, ne-am lansat oficial şi de atunci oferim prin proiectele şi iniţiativele noastre akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Aşa îi ajutăm pe tinerii cu ambiţii antreprenoriale să îşi materializeze ideile şi să îşi transforme visele în realitate.

Credem că valorile noastre sunt mai mult decât cuvinte aşternute pe hârtie, aşa că ne ghidăm în tot ceea ce facem după 5 principii fundamentale: pasiune, proactivitate, performanţă, profesionalism, progres.

În spatele proiectelor noastre stă o echipă de 8 tineri determinaţi să facă lucrurile să se întâmple. Ne bucurăm să vă facem cunoştinţă cu echipa Akcees.

Şerban – The Visionary

Şerban este arhitectul intelectual al fiecăruia dintre proiectele noastre. El se ocupă de strategie şi planificare, de site şi imaginea Akcees, şi este norocosul coordonator al unei echipe de 12 fete, dar şi al proiectului Entrepreneurship Trainee. Preşedinte Akcees, Şerban a absolvit Computer Science la City College – University of Sheffield, un triplu master în IT management în Franţa, Finlanda şi Olanda şi în prezent este doctorand în Technological Change and Entrepreneurship la Carnegie Mellon University.

Irina – The Achiever

Pe Irina aţi văzut-o peste tot: la toate proiectele noastre, ca invitat special, vorbitor, co-organizator sau participant la alte evenimente. Când nu e la evenimente, scrie mail-uri sau vorbeşte la telefon şi se asigură că toate proiectele Akcees se desfăşoară conform planului şi ating obiectivele dorite. A terminat Relaţii Economice Internaţionale la ASE Bucureşti, In sun master în Economie Politică şi Management la Oslo şi Paris, dar şi un al doilea master în Managementul Proiectelor Internaţionale. E pasionată de comunicare şi PR, aşa că pe lângă activitatea din Akcees se ocupă şi de dezvoltarea propriei agenţii – Prove PR.

Mihaela – The Guru

Noi îi spunem Miky şi datorită ei la proiectele noastre nu lipseşte nimic. Miky se ocupă de toate aspectele logistice ale evenimentelor noastre şi de centralizarea aplicaţiilor primite pentru acestea. În acelaşi timp, ea coordonează sesiunile de mentoring pentru comunitatea de alumni Start Me Up. E dublu licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale şi Finanţe Bănci, a absolvit un master în Managementul Riscului Financiar Internaţional, şi lucrează în prezent la Fondul de Compensare al Investitorilor.

Cătălina – The HR Expert

Dacă aţi aplicat până acum la unul dintre proiectele noastre, aţi vorbit deja cu Cătă. Ea lucrează cu Miky la centralizarea şi analiza aplicaţiilor primite pentru proiecte, transmite rezultatele procesului de selecţie şi se asigură că fiecare participant ştie unde trebuie să ajungă şi ce are de făcut. Pe lângă asta, Cătă e şi Project Manager Workshop Sessions. Când nu e la Akcees, lucrează pentru casa de modă Iza Van Dee. E studentă la Drept si Finanţe-Bănci şi e pasionată de diplomaţie şi relaţii internaţionale.

Giorgiana – The Media Expert

Pentru noi e Goe şi e „ vinovată” pentru vizibilitatea de care ne bucurăm. Goe se ocupă de relaţia cu presa, încheie parteneriate media, aranjează interviuri şi emisiuni, trimite comunicate de presă şi publică articole cu şi despre Akcees. Pe lângă toate astea, coordonează proiectul Career Leader. A absolvit Finanţe Bănci la ASE Bucureşti şi în prezent e masterand la DOFIN (Doctoral School of Finance and Banking).

Teodora – The Marketeer

Teo se ocupă de relaţia cu toate comunităţile partenere şi se asigură ca ne susţinem reciproc şi că promovăm în comunitatea noastră toate iniţiativele interesante. Tot Teo e responsabilă de design-ul revistei noastre şi al afişelor, machetelor şi banner-elor online pentru proiectele noastre. A coordonat evenimentele de networking Idea Exchange, iar acum a predat ştefat şi este Project Manager al Revistei Akcees. E studentă în ultimul an la Marketing, ASE Bucuresti.

Raluca – The Researcher

Ralu este pasionată de cercetare ştiinţifică şi relaţii internaţionale, iar în Akcees îşi pune în practică pasiunile: încheie parteneriate şi întreţine relaţiile cu organizaţiile internaţionale şi dezvoltă împreună cu acestea proiecte care pot fi implementate de Akcees la nivel local. În plus, identifică oportunităţi de colaborare la nivel internaţional. Ralu a terminat Facultatea de Marketing din cadrul ASE și, în prezent, urmează un masterat în economie la Sciences Po Paris.

Ioana – The Geekete

Ioana a terminat Informatica la Universitatea Bucureşti, şi este singura fată din echipă care ştie programare. De aici „geekete” si ca urmare, lucrează cu Şerban la site şi tot ceea ce ţine de partea de IT şi web. S-a alăturat echipei Akcees după ce a participat la Start Me Up şi este unul dintre „ evangheliştii” Akcees, oamenii care duc povestea mai departe.

Cristina – The Consigliere

Cristina este cel mai nou membru al echipei Akcees si are rolul de a ne consilia si ajuta in probleme de organizare si in realizarea unei strategii de dezvoltare a organizatiei. Este obsedata de ordine si respectarea promisiunilor si, in acelasi timp, reuseste sa fie foarte apropiata de oameni. Cristina a fost 7 ani manager in banca, iar actualmente este Sales Manager la Smart Bill.

Noi suntem echipa Akcees şi sperăm să ne cunoaştem curând la proiectele şi evenimentele noastre!

Newsletter