Afla secretele unui elevator pitch de succes la un nou atelier marca incubator107

Afla secretele unui elevator pitch de succes la un nou atelier marca incubator107

Prietenii noștri de la incubator107 organizează duminică, 14 decembrie, începând cu ora 16.00, un atelier pregătit special pentru tine, în care vei învăța cum să concepi un elevator pitch de succes. Nu rata această ocazie și înscrie-te chiar acum la http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1406!

Imaginează-ţi că eşti într-un lift şi că, odată cu tine, urcă, printr-o minune, exact investitorul de care aveai nevoie pentru afacerea ta. Sau directorul de marketing cu care ţi-ai fi dorit să te întâlneşti pentru o poziţie pe care o are deschisă în departamentul lui. Sau cu o persoană publică pe care ţi-ai dori să o ai că ambasador pentru campania ta de strângere de fonduri.

Ai la dispoziţie 30 de secunde ca să-i spui ceva memorabil, este o şansă uriaşă, extrem de rară, de a te afla “captiv” alături de o persoană care îţi poate influenţă viitorul. Schimbi nişte amabilităţi, încerci să-ţi organizezi gândurile, spui ceva rapid, însă nu cele mai potrivite cuvinte şi gata … liftul a ajuns la destinaţie. Şi asta pentru că nu ţi-ai imaginat vreodată acest scenariu şi n-ai fost pregătit.

Sau…

Îţi poţi crea, într-un moment de linişte şi lipsit de stres, un elevator pitch, pe care să-l ai la dispoziţie exact pentru acest tip de super ocazii care apar o dată în viaţă. Practic, un sumar cu cele mai relevante lucruri despre afacerea ta. Sau despre tine. Sau despre produsul pe care îl vinzi. Unul memorabil, catchy şi simplu de înţeles, adaptat pe diverse categorii de public. Unul pe care îl poți folosi în lift, la o petrecere, la un interviu sau în orice altă ocazie care nu trebuie ratată. La asta vom lucra împreună la atelierul Elevator Pitch.

Teme de discuţie:

1. Ce este un elevator pitch şi în ce situaţii îl poţi folosi

2. Paşi pentru a crea un elevator pitch

3. Tips and tricks, exemple interesante de elevator pitch

Cu cine?

Anca Băniţă, om de comunicare (PR; Personal Branding freelancer) şi blogger din când în când. Lucrează de mai bine de 6 ani în comunicare – a lucrat într-una dintre cele mai bune agenţii de PR din România, The Practice, şi apoi la Heineken, unul dintre cele mai inspiring brand-uri pe care le cunoaşte. În timpul liber e Doer comunicator pentru “Let`s Do It, România!” – proiectul care a mobilizat peste 900 000 de români pentru a face curăţenie în toată ţară, într-o singură zi. Din când în când ţine şi training-uri despre comunicare şi branding personal.

Când?

Duminică, 14 decembrie 2014, de la 16:00 la 18:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.

Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum te înscrii?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier!

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni. Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, îi puteți ajuta în alte feluri: să promoveze în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închirieze mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragă sponsorizări sau să umple pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Newsletter