Akcees a implinit un anisor

Astazi este o zi foarte frumoasa si incarcata de emotii pentru intreaga echipa Akcees. Si asta pentru ca in urma cu un an, pe 11.11.2011, am plecat la drum impreuna din dorinta de a educa tineri antreprenori si de a facilita transformarea ideilor inovatoare in afaceri de succes. Implinim un anisor si ne uitam inapoi cu drag si multe emotii la tot ceea ce am reusit sa construim impreuna in aceasta perioada. Se implineste 1 an de cand am hotarit sa plecam impreuna pe acest drum, 1 an in care am construit impreuna de la zero o organizatie prin care ne propunem sa facem o diferenta.

E amuzant acum cand ne aducem aminte ca in urma cu 1 an ne schimbam numele in fiecare saptamana, nu dormeam noptile si faceam logo-uri si strategii, luam decizii cu privire la proiectele noastre, povesteam ore intregi pe Skype cu echipa minunata care ne-a fost alaturi inca de la bun inceput si visam sa construim o organizatie puternica, o organizatie care sa contribuie semnificativ la dezvoltarea tinerilor antreprenori. Idea Exchange, Weekend Seminar, Career Leader, Entrepreneurship Trainee sau Start Me Up erau vise, vise care datorita unei echipe minunate, profesioniste, si perseverente, au devenit realitate!

Toate proiectele si evenimentele noastre au depasit asteptarile participantilor, ale partenerilor, ale invitatilor, de mult ori chiar si ale noastre. Daca acum un an de zile aveam vise si obiective optimiste, de aceasta data venim cu cifre si rezultate concrete. Si a venit momentul sa spunem ca intr-un an de zile am implementat cu succes toate cele 5 proiecte pe care ni le-am propus de la bun inceput, constand in mai bine de 25 de zile de eveniment care au beneficiat de sustinerea a peste 50 de parteneri (companii importante din Romania, parteneri media, organizatii active la nivel local si international). In ultimul an de zile peste 500 de tineri au participat la proiectele si initiativele noastre iar comunitatea Akcees are in prezent mai mult de 3000 de membri, tineri pasionati de antreprenoriat care isi doresc sa porneasca la drum pe cont propriu.

In utimul an am demonstrat ca valorile noastre nu sunt doar cuvinte asternute pe o foaie de hartie, iar feedback-ul, mail-urile si mesajele de multumire pe care le primim ne onoreaza si ne motiveaza sa mergem mai departe pe drumul pe care am pornit si sa continuam cu noi proiecte si evenimente ce contribuie la dezvoltarea tinerilor antreprenori.

E momentul sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, ne-au sustinut si au crezut in misiunea noastra! Va multumim pentru ca impreuna am reusit sa facem pasi semnificativi pentru dezvoltarea de noi generatii de tineri antreprenori! Si nu dam nume acum, nu pentru ca ne temem ca am uita pe cineva, ci pentru ca lista oamenilor deosebiti este incredibil de lunga!

La final, imi indrept privirile catre echipa Akcees, echipa care a fost alaturi de noi (Serban & Irina) inca de la inceput. Ne mandrim cu o echipa minunata de voluntari datorita carora Akcees s-a dezvoltat in ceea ce este astazi: Giorgiana, Mihaela, Catalina, Teodora, Raluca, Otilia, Anca, Ioana, Ana. Multumim pentru tot ceea ce faceti, pentru ca va dedicati cu generozitate si foarte multa seriozitate timpul vostru liber, pentru ca pierdeti zile si nopti pentru a ajunge acolo unde ne dorim, pentru ca ati crezut in nebunia unui vis pe care l-am transformat impreuna in realitate. Datorita voua, Akcees exista si merge mai departe!

Va multumim tuturor pentru tot sprijinul acordat si va promitem ca vom continua sa facem lucruri minunate, cu dedicare si profesionalism, cu pasiune si un strop de nebunie necesara pentru a face lucrurile sa se intample. Si nu uitam nici sa sarbatorim, insa nu acum ci in luna februarie, cand vom implini un anisor de la lansarea oficiala a Akcees!

Newsletter