Akcees recomanda Bucharest Summer University

Daca vrei sa iti dedici vara pentru a te dezvolta profesional, iti recomandam sa participi la cea de a opta editie Bucharest Summer University, organizata de Senatul Studentilor sub egida Academiei de Studii Economice Bucuresti. Bucharest Summer University (sau BSU cum o stiu cunoscutii) este o ocazie excelenta de a participa la un mix de activitati academice, sociale si interculturale.

Subiectul acestei editii este „Creativitate si inovatie pentru afacerile viitoare” si va reuni profesori si profesionisti din intreaga lume. Cursurile vor aborda subiecte precum reflectii critice asupra creativitatii si inovatiei, creativitate si inovatie in diferite industrii, metode traditionale si emergente de creativitate si inovatie, sau gandire creativa si social media.

La BSU ai sansa sa cunosti studenti si vorbitori din intreaga lume si sa ai astfel parte de o experienta internationala de calitate. In plus, in timpul programului cei de la Senatul Studentilor au pregatit o excursie in afara Bucurestiului.

Te-am convins? Noi credem ca da! Asa ca aplica acum! Ai trei variante pentru a aplica:

  • Aplicatie standard – daca esti sigur ca stii ce vrei sa faci vara asta, te poti inscrie la BSU pana pe 24 iunie
  • Aplicatie pentru o bursa partiala – deadline 24 iunie
  • Aplicatie pentru o bursa totala – dealine 15 iunie

Mai multe informatii gasesti pe site-ul proiectului sau pe pagina de Facebook! Mult succes!

Newsletter