Akcees recomanda Zilele Biz 2013

Akcees recomanda Zilele Biz 2013

Cei care au curajul să indrăznească, cei care zi de zi luptă pentru a-și transforma visele în realitate vor reuși să treacă cu bine climatul economic al zilelor noastre. În lupta lor au nevoie de cele mai eficiente arme: informație, idei, inspirație, parteneri, strategie, modele și susținere. Acesta este motivul pentru care există de 12 ani Zilele Biz.

Invață de la cei mai buni

Echipa care a câștigat Marele Premiu la Salonul de Invenții de la Geneva, coordonată de Mircea Tudor și colegii săi din MBTelecom, vine la Zilele Biz si vorbește despre inovație și despre cum poate o echipa românească sa construiască unul dintre cele mai inovatoare produse ale momentului. Alături de echipa MB Telecom va fi prezent la Zilele Biz și Ionuț Budișteanu, elevul care a uluit întreaga America cu prototipul său: mașina care poate merge fără sofer. Vino să-i întalnești în ziua de Inovatie.

Lasă-te inspirat

Toți avem nevoie de mentori ca să avansăm. Ei sunt aceia care știu ce și cum să ne spună pentru a trece peste greutăți, știu care sunt acele resorturi psihologice ce ne propulsează înainte. Vino sa îi cunoști și lasă-i să te inspire. În ziua de Antreprenoriat, zi dedicată celor ce țin economia românescă pe umerii lor vom lansa și prima editie a topului „Excelență în antreprenoriat”, realizat de Biz și Unlock Market Research.

Best Companies For Leadership

Studiul “Best Companies For Leadership” este prima ediție locală a topului celor mai puternice 20 de companii din perspectiva leadershipului și este realizat în exclusivitate pentru revista Biz de Hay Group România. Pentru identificarea celor 20 de performeri, au fost completate 1.600 de chestionare de către organizațiile din țară. Rezultatele studiului vor fi prezentate în cadrul zilei de Management.

Branduri care inovează

Brandurile se întrec în a se asocia cu ideea de inovație. Cât inovează și ce înțeleg consumatorii finali la capătul acestui proces? Studiul Ipsos aduce in prim plan inovația din perspectiva consumatorului, vorbește despre cum inovează companiile si ce înțeleg consumatorii din toate noutățile pe care mărcile le propun. Află in ziua de Media & Marketing.

Inovație, Antreprenoriat, Management, Leadership și Media & Marketing sunt ingredientele cheie ale unui business de succes iar Akcees va fi nelipsit la Zilele biz, tu vei fi acolo?

Newsletter