Antreprenor 2.0 Women

Joi, 20 februarie, incepand cu ora 09:00, va avea loc la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, conferinta Antreprenor 2.0 Women, cu si pentru femei interesate de domeniul antreprenoriatului.

Fidel spiritului de promovare al mediului antreprenorial romanesc, proiectul Antreprenor 2.0 si-a directionat eforturile inspre o zi dedicata exclusiv sustinerii femeilor care au sau vor sa isi lanseze o afacere. Antreprenoriatul este o atitudine, un fel de a fi, care se traduce in realitate indiferent de sex. Modelelor de succes li se vor alatura experti din diferite domenii conexe, precum leadership, finantare, marketing si vanzari, resurse umane.

Mai sunt disponibile doar 50 de locuri, dovada a interesului crescut in randul femeilor antreprenor. Tot 50, insa, ramane si numarul premiilor in mentorat si consultanta pe care il vor primi cele mai bune idei de afaceri inscrise. In plus, participantele care se califica in aceasta faza devin eligibile pentru certificarea in competente antreprenoriale atestata de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Vocile antreprenoriatului feminin care vor lua cuvantul sunt Cristina Chiriac, Ambasador al Antreprenoriatului Feminin, Alina Cinciulescu, Digital Manager AVON Cosmetics,  Virginia Otel, Director General Adjunct al Garanti Leasing, Adina Filculescu, General Manager EnRose, Madalina Uceanu, Managing Partner Career Advisor, Mihaela Pantea, Publisher & Senior Consultant MPP, Claudia Teodorescu, Fondator Donna Medical Center, Roxana Tudor, fondator Amelie Suri, Patricia Niculae, Project Manager Rorec, precum si o perspectiva antreprenoriala din Marea Britanie gratie Irinei Alionte, initiatoarea proiectului Born2succeed.

Din conversatia cu acestea, veti putea distinge care sunt calitatile care le-au propulsat in cariera si cum au reusit sa se adapteze unui mediu in continuare predominant masculin. De asemenea, veti putea deschide un dialog cu celelalte participante, pe care le veti putea regasi in reteaua de peste 1500 de antreprenori construita de-a lungul proiectului Antreprenor 2.0.

Lor li se vor alatura Csaba Demeter, Director Networking 2.0, Mugur Frunzetti, Owner Floria.ro, si Peter Barta, CEO Fundatia Post-Privatizare.

Participarea este gratuita in limita locurile disponibile. Inregistrarea se face online pana miercuri, 19 februarie, la ora 12:00. Comunitatea Femei in afaceri sprijina aceasta conferinta.

Newsletter