Au mai ramas 2 zile pentru a trimite proiectele pentru Venture Connect

Sunt multe initiative antreprenoriale care sustin comunitatea antreprenoriala din Romania, dar putine care aduc un rezultat concret. Iar VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online, este una dintre acestea. Iar peste doua saptamani, are loc cea de-a sasea editie a VentureConnect: 27 noiembrie 2012, la HUB Bucuresti.

Inceput

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT / online binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoara (General Manager Mediafax Group si antreprenor online), Péter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata unora dintre cei mai importanti investitori din Romania si Europa de Sud-Est isi pot depune proiectele pana vineri, 16 noiembrie.

De ce credem ca este un program ce aduce rezultate excelente?

VentureConnect este prima initiativa din Romania care aduce laolalta antreprenori si potentiali investitori din domeniul IT / tehnologie/ online si care a evoluat in ultimul an de la un eveniment de tip match-making la o intreaga platforma de sprijin pentru antreprenori si facilitare a identificarii de oportunitati de finantare.

In cadrul intalnirilor VentureConnect de pana in prezent, 70 de companii si-au prezentat planul de afaceri in fata a peste 200 de posibili investitori.

Rezultate?

Pana in prezent, VentureConnect a facilitate doua investitii venture – prima in cadrul Tjobs.ro, urmata in 2012 de Bittnet Systems. Totodata, a deschis drumul spre comunitatea de investitori pentru alte 70 de proiecte antreprenoriale, facilitand atat legatura direct cu business – angels sau fonduri de capital privat, cat si sustinand dezvoltarea companiilor prin varii programe educationale.

27 Noiembrie, HUB Bucuresti

VentureConnect promite si pentru aceasta intalnire un program complet pentru proiectele antreprenoriale care isi vor prezenta afacerea in cadrul evenimentului: mentorat, premii si un bilet pentru conferinta LeWeb Paris (4-6 decembrie 2012), in valoare de 2.000 EUR. Mai multe informatii despre intregul program de pregatire al evenimentului se gasesc aici

Proiectele se pot depune pana vineri, urmand pasii prezentati pe site-ul VentureConnect .

Ne vedem pe 27 noiembrie la VentureConnect!

Newsletter