Bart Decrem (VP Disney) vine la TechHub Bucharest

Bart Decrem (VP Disney) vine la TechHub Bucharest

Bart Decrem DisneyMarţi, 10 decembrie, Romanian Game Developers Association (RGDA) şi TechHub Bucharest organizează un eveniment care îl are ca invitat special pe Bart Decrem, Senior Vice-President Walt Disney Group. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://www.eventbrite.com/e/how-to-make-smartphone-hits-with-bart-decrem-senior-vp-walt-disney-tickets-9565746405

În prezent Senior Vice-President la Walt Disney Company, Bart Decrem a condus divizia de jocuri pentru dispozitivele mobile a Disney, divizie care a creat unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru smartphone ale companiei, printre care Where’s My Water, Temple Run: Oz sau Where’s My Mickey. Înainte de această perioadă, el a înfiinţat Tapulous, una dintre primele companii din lume care dezvolta jocuri pentru iPhone şi cea a creat Tap Tap Revenge, cel mai cunoscut joc cu teme muzicale al tuturor timpurilor.

Până în prezent, Bart a coordonat dezvoltarea a 23 de jocuri care au ajuns numărul 1 în App Store, a pus bazele Flock (startup cumpărat de Zynga), Eazel (companie vândută către Disney) şi s-a ocupat de activităţile de marketing şi dezvoltare de business pentru lansarea Firefox 1.0. Născut şi crescut în Belgia, Bart Decrem a pornit prima afacere la vârsta de 13 ani şi este licenţiat în drept în cadrul Stanford Law School. De-a lungul timpului, Bart a fost nominalizat în „Top 100 most creative people in business” (Fast Company, mai 2009), „2010 Creativity 50” (Advertising Age, martie 2010) şi în „Silicon Valley Future Superstars” (Newsweek, aprilie 2010).

Antreprenor cu experienţă, Bart va discuta despre strategia Disney pentru dezvoltarea jocurilor pentru dispozitivele mobile şi modul în care aceasta poate fi utilizată de startup-uri pentru a crea jocuri cu milioane de utilizatori. Discuţia va fi urmată de întrebări din partea audienţei şi networking. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online completând formularul disponibil la http://www.eventbrite.com/e/how-to-make-smartphone-hits-with-bart-decrem-senior-vp-walt-disney-tickets-9565746405

Despre TechHub Bucharest

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv specialiștilor în tehnologie, fie aceștia antreprenorilor, programatori, designeri sau angajați ai companiilor de orice mărime care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri centrate pe subiecte de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

Despre Romanian Game Developers Association (RGDA)

Romanian Game Developers Association (RGDA) este o organizaţie non-profit care îşi propune să sprijine şi să promoveze piaţa dezvoltatorilor de jocuri video din România.  RGDA este un grup de lucru aflat la îndemâna profesioniştilor din industria jocurilor video, dar şi a celor care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu.

Newsletter