Bootcamp University – comunitatea oamenilor de succes

Bootcamp University este o comunitate de oameni care sunt deja pe drumul succesului şi care îşi doresc mai mult de la viaţă. Participanţii sunt performeri sau oameni care se apropie vertiginos de acest standard, de la antreprenori de succes, la freelanceri și CEO de multinaţionale sau directori de vânzări. Vârstele cuprinse între 18 şi 78 ani (record) ale participanților reprezintă o provocare în sine: de a ieşi din tiparele de judecată proprii şi de a respecta diferenţele. Această comunitate
s-a creat în timp, datorită modelelor inspiraționale care o formează, modele care contribuie la rândul lor în comunitățile din care provin, prin proiecte care inspiră și cresc nivelul de conștiință.

Bootcamp University oferă un plan de dezvoltare personală pe termen lung, care îmbină toate cele patru inteligenţe, fizică, emoţională, mentală şi spirituală, ce completează inteligenţa logică, dezvoltată în timpul şcolii. Aceasta începe cu un angajament de şase luni şi durează atâta timp cât participantul simte nevoia să facă parte din această comunitate şi să aibă acces la informaţiile vehiculate în cadrul ei.

Bootcamp University, primul program complet de dezvoltare personală din România, a apărut la iniţiativa lui Andy Szekely, în urmă cu 12 ani, din pasiunea pentru dezvoltarea proprie dar şi din dorinţa de a lăsa o moştenire cu valoare adăugată în societatea în care trăieşte. De aceea el îl numeşte proiectul său semnătură sau proiectul său de suflet.

Bootcamp University livrează și programe dedicate zonei de corporate, pentru companii interesate de dezvoltarea abilităţilor propriilor manageri și a unei culturi axate pe valoarea și creativitatea oamenilor care reprezintă interesele companiei.

Tabăra care schimbă destine

Programul debutează cu o tabără la munte, de câte şapte zile pentru fiecare dintre cele patru “facultăţi” ale universităţii, în care participanţii beneficiază de trainingurile, resursele, prietenii şi mentorii de care au nevoie. Pe scurt, Bootcamp este un cocktail de experienţă de învăţare explozivă, pe care cel care îşi doreşte să treacă la un alt nivel, îl poate accesa. Succesul acestui program este dat de faptul că este singurul program care oferă cadrul prin care și după tabără, participanții exersează și implementează în viața de zi cu zi conceptele asimilate.

Bootcamp University are patru facultăţi:

Self Mastery Bootcamp are ca scop definirea misiunii personale, proces amplu, finalizat cu formularea acesteia în scris şi care presupune descoperirea valorilor personale ce stau la baza deciziilor şi însuşirea celor mai bune metode pentru controlul emoţiilor, planificarea obiectivelor, productivitate şi aplicarea legii atracţiei.

People Mastery Bootcamp are ca scop practicarea relaţionării autentice, fie că este vorba despre cei mai apropiaţi oameni din viaţa personală, fie că este vorba despre oameni de succes cu care există dorinţa de a lucra împreună. În tabără se pune un accent deosebit pe gestionarea sau chiar finalizarea relaţiilor nocive şi atragerea partenerilor potriviţi pentru afaceri, relaţii romantice sau prietenii durabile.

Money Mastery Bootcamp are ca scop înţelegerea mecanismelor mentale care blochează accesul către prosperitate. Se bazează pe înţelegerea unui sistem de gestionare a banilor care garantează stingerea datoriilor, independenţa financiară şi aprofundarea sistemului de îmbogăţire pe care îl practică cei mai prosperi oameni din lume.

Speaker Mastery are ca scop dobândirea de tehnici distincte de relaţionare cu sala, de control emoţional, strategii de branding şi tehnici pragmatice care funcţionează în momentul susţinerii unui discurs în public.

Programul de şase luni include accesul la o abundenţă uriaşă de resurse video, audio şi cărţi pe care această comunitate de câteva sute de oameni le pune la dispoziţia participantului. De asemenea, există o serie de traininguri şi evenimente la care bootcamp-erii participă tocmai pentru a menţine treaz spiritul Bootcamp.

Alătură-te comunității Bootcamp! www.bootcamp.ro.

Newsletter