Business Organization for Students organizeaza cea de-a sasea editie IT Is Business – Securitate Digitala

Pe 26 și 27 martie 2014, Business Organization for Students găzduiește la hotelul Minerva și casa RAF o serie de conferințe și workshop-uri despre securitatea digitală, în cadrul ediției cu numărul șase a evenimentului de tradiție IT Is Business.

            Ediția a șasea a proiectului “IT is Business”, Securitatea digitală, este un eveniment dedicat studenților și masteranzilor pasionați de IT și de securitate. El își propune să facă cunoscute tinerilor – atât printr-o notă informativă, cât și una practică – cele mai eficiente soluții de proitejare, având ca invitați specialiști cunoscuți în domeniu.

În prima zi a evenimentului, 26 martie, începând cu ora 9:30, în sala de conferințe a hotelului Minerva, vom avea plăcerea de a intra în contact cu unii dintre cei mai importanți specialiști actuali în domeniul securității din România: Valentin Gosu – Mozilla, Cristian Pantus – PayU, Iulia Ion – Google, Andrei Avădănei – CCSIR, Bogdan Cazacu – CCSIR, Ionel Chiriță – OWASP, Cătălin Boja – Profesor Universitar la Academia de Studii Economice, București. Aceștia ne vor împărtăși din experiențele lor profesionale și ne vor dezvălui secretele din spatele unei cariere în domeniul securității.

A doua zi a evenimentului, 27 martie,  va fi rezervată workshop-urilor. Începând cu ora 09:30, la Casa RAF, vom pune în practică cu ajutorul celor de la ZITEC ceea ce am învățat în ziua precedentă, iar Ionuț Popescu (Nytro), Security Consultant KPMG ne va explica tot ce ține de aplicațiile mallware urmând ca Adrian Aron Constantin, Security Consultant Cisco Systems Romania să ne vorbească despre Sourcefire.

Securitatea digitală nu va mai fi un secret pentru tine! Alatură-te celor care vor să învețe lucruri noi în domeniu și poți câștiga un curs complet IOS + alte premii surpriză.

Fii cu un pas mai aproape de securitate aplicând la: http://it.bosromania.ro/aplica/

Participarea la eveniment este gratuita, atât la conferința cât și la workshop-uri.       Pentru mai multe detalii despre ediția a șasea IT Is Business, te invităm să ne urmărești pe site-ul http://it.bosromania.ro/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ITisBusiness.

Keep IT Safe! If you know how to lock it, nobody will crack it!

Newsletter