Castigatorii Romanian Startup Awards

Castigatorii Romanian Startup Awards

Marti, 5 februarie, The Next Web Romanian Startup Awards si-a desemnat castigatorii. Dupa 5 saptamani de nominalizari si voturi online, publicul a ales cele mai promitatoare start-up-uri si aplicatii, dar si cei mai apreciati investitori si fondatori din Romania! Premiile au fost inmanate de Patrick DeLaive, Co-Fondator The Next Web, in cadrul unei intalniri a comunitatii tech din Romania.

In urma cu cinci saptamani, The Next Web si Geekcelerator anuntau Romanian Startup Awards, competitie online ce isi propunea sa descopere cei mai talentati antreprenori, fondatori si investitori, dar si cele mai promitatoare start-up-uri din Romania. Publicul si-a putut nominaliza favoritii, juriul The Next Web a ales finalistii, iar castigatorii au fost alesi prin vot tot de catre public.

Au fost primite 1489 de nominalizari la cele 7 categorii de concurs si 8569 de voturi care au desemnat urmatorii castigatori:

Castigatorii vor primi bilete la TNW Conference Europe 2013 care va avea loc in Amsterdam pe 25 si 26 aprilie. Premiile au fost inmanate castigatorilor de Patrick DeLaive, Co-Fondator The Next Web, in cadrul unei intalniri a comunitatii tech care a avut loc marti, 5 februarie, la Club Mojo.

In cadrul reuniunii, Patrick De Laive a cunoscut castigatorii, unii dintre antreprenorii nominalizati la Romanian Startup Awards, alaturi de alti reprezentanti ai scenei tech din Romania. Seara s-a incheiat pe acordurile classic rock interpretate de baietii de la BENETONE Band, iar berea a fost oferita de Okapi Studio.

Newsletter