Cea de-a 9-a editie BUZZ!Camp s-a incheiat!

Cea de-a 9-a editie BUZZ!Camp s-a incheiat!

Peste 2000 de participanti s-au bucurat de implicarea companiilor de top si a oamenilor de succes care au venit sa impartaseasca din experienta si know how-ul lor.

Dupa un lung circuit national in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu, Brasov, Galati, Chisinau ne dorim sa investim, in continuare, in viitorul tau si, astfel, lansam Online BUZZ, un spatiu in care ai ocazia de a participa virtual la conferinte si workshop-uri pe diverse teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Iti dam intalnire saptamanal peOnline BUZZ (http://buzzcamp.ro/event/online-buzz/)pentru a tine pasul cu noile tendinte si pentru a descoperi informatii care sa te ajute in drumul tau spre succes:

  •  Branding personal – cine iti face cea mai buna campanie de marketing si PR?
  •   Inteligenta emotionala – cum si in ce masura ne afecteaza emotiile?
  •   Invata sa gandesti pozitiv – oamenii fericiti traiesc mai mult
  •   Risti, deci castigi? Retete si experiente despre succes
  •   Vrei sa afli cine esti? Actioneaza! Actiunile te definesc

Vei afla lucruri despre oameni, resurse, oportunități si vei obtine sfaturi de la specialisti cu scopul de a te motiva și impulsiona sa-ti descoperi talentele și abilitățile.

Nu uita ca ne revedem in toamna, ca de fiecare data, la cea de-a 10-a editie BUZZ!Campnpentruîncă o rundă de networking, inspirație și cunoștiinte noi!

Newsletter