CompetitIAA 3.0 si-a desemnat castigatorii

 La sediul IAA Romania a avut loc Festivitatea de Premiere a celei de a treia ediții a CompetițIAA, concurs care oferă studenților pasionați de marketing și comunicare șansa une experiențe practice în domeniul marketingului și comunicării.

Echipele premiate au fost FACEM (client Leo Burnett), AIA (client Fundația Noi Orizonturi), Overthinkers (client Mediafax – Business Magazin) și echipa Why Power (client Ursus). Premiile au fost acordate de reprezentanţi din partea clienţilor Leo Burnett, Ursus, Fundaţia Noi Orizonturi, cu sprijinul membrilor IAA YP şi mentorii fiecărei echipe.

“Încă de la început, am avut entuziasmul de a participa la acest proiect. Faptul că nu ştiam exact la ce client o sa picăm şi ce brief vom avea, a sporit interesul nostru de a ieşi din rutina zilnică şi a face ceva nou. Am fost foarte încântaţi după sesiunea de debriefing. Ne-am poziţionat încă de la început ca o agenţie pentru tineri, iar brieful ni se potrivea ca o mănuşă. Ne-a plăcut atât concursul cât şi organizarea lui. Chiar aveam nevoie de o “mână liberă” care să lase creativitatea să-şi facă temele într-o stare cât mai pură”, a spus Andra Ionescu, membră Why Power, una din echipele câștigătoare.

Ediţia 2013 a CompetiţIAA a depăşit obiectivele privind echipele înscrise, selecţia a cuprins 20 de echipe finaliste pentru a primi briefuri spre rezolvare din partea celor patru clienţi: Ursus, Leo Burnett, Mediafax şi Fundaţia Noi Orizonturi. În finală s-au selectat cinci echipe câştigătoare, alături de care s-au acordat şi premii speciale destinate echipelor care au surprins prin creativitate şi o gândire strategică foarte bună.

Pe lângă oportunitatea de a interacționa cu clienți reali și testarea abilităților în domeniu, echipele câștigătoare au fost răsplătite cu premii în bani dar şi premii din partea partenerilor. Mai mult, CompetițIAA 3.0 a adus nou echipelor finaliste sesiuni de mentorat cu specialiști în comunicare care i-au ghidat și au oferit suportul necesar pe tot parcursul rezolvării briefurilor completate de cursuri speciale privind dezvoltarea personală a participanților.

Edițiile anterioare CompetițIAA au avut rezultate peste așteptări: peste 250 de participanți înscriși în 70 de echipe, 200 de participanți care s-au bucurat de traininguri cu profesioniștii din domeniu și de suportul organizațiilor studențești.

Newsletter