Cum dezvolti un start-up fara bani? cu Daniel Ramamoorthy
Learn how to run a start-up with no money from Daniel Ramamoorthy, Start Me Up trainer!

Cum dezvolti un start-up fara bani? cu Daniel Ramamoorthy

workshop daniel-01Sâmbătă, 20 iulie, te invităm alături de noi la o ediţie specială Workshop Sessions realizată de Daniel Ramamoorthy, antreprenor, investitor, consultant pentru start-up-uri şi trainer în cadrul şcolii de antreprenoriat Start Me Up. Evenimentul va avea loc la TechHub Bucharest, locul de întâlnire al comunităţii tech din Bucureşti. Participând, vei afla cum să pui bazele unui start-up fără bani aşa că înscrie-te acum la http://akcees.com/workshop şi rezervă-ţi un loc la eveniment.

Workshop Sessions – ediţie specială

Un workshop de 3 ore care îţi oferă informaţiile esenţiale de care ai nevoie pentru a construi un startup de succes! Începem cu lean canvass pentru a fi sigur că ai gândit conceptul de business până la capăt! Răspundem apoi la întrebările cine, ce, când şi unde şi continuăm cu strategia de marketing şi instrumentele pe care le poţi folosi (majoritatea gratuit) pentru a te asigura că toată lumea ştie despre produsul tău. Discutăm şi despre aspectele financiare, venituri, strategia de social media, MVPs şi pitching!

Cine poate participa?

Fie că ai înfiinţat deja un startup sau că eşti la stadiul de idee, acest workshop ţi se adresează şi îţi oferă lecţii reale de viaţă, studii de caz, resurse şi feedback. Am pregătit o dimineaţă de sâmbătă intensivă pentru aceia dintre voi care îndrăznesc să îşi transforme visele în realitate.

Cu cine?

Daniel Ramamoorthy este antreprenor, investitor şi consultant pentru start-up-uri. Printre realizările lui se numără faptul că a dezvoltat un startup de la 100 la 350 000 clienţi fără buget în 8 săptămâni, a fost implicat în strângerea şi gestionarea a peste 120 milioane EUR şi face parte dintr-un panel de 7 persoane care consiliază guvernul Irlandez cu privire la politicile şi strategiile de susţinere a ecosistemului antreprenorial. Daniel este pentru a doua oară trainer în cadrul şcolii de antreprenoriat Start Me Up şi îşi doreşte să susţină dezvoltarea antreprenoriatului în România.

Costul workshop-ului este de 50 EUR şi include participarea la eveniment şi materiale de curs, mentorat gratuit şi acces exclusiv la evenimentele Akcees şi cele ale partenerilor. Te poţi înscrie completând formularul disponibil online la http://akcees.com/workshop

Newsletter