Design Driven – un program dezvoltat de Concept Machine

Design Driven – un program dezvoltat de Concept Machine

Integrat strategiei de business, designul defineşte promisiuni şi facilitează interacţiunea cu consumatorul, inspiră şi motivează, susţinând eficienţa. Astfel, indiferent de profilul de business, de strategie şi nevoile de comunicare, designul este un instrument indispensabil.

Tocmai de aceea, Concept Machine a creat Design Driven: un program-concurs care continuă seria de acţiuni iniţiate cu scopul de a evidenţia rolul designului în dezvoltarea unei companii.

Concept Machine este un studio de design şi identitate de brand ce se adresează companiilor cu atitudine, care inspiră şi tind spre perfecţiune, activând în diferite domenii profesionale şi la diverse niveluri de amploare. Studioul implementează campanii de comunicare, conturează identităţi şi lansează branduri.

Design Driven este un program special conceput pentru start-up-urile şi companiile tinere care conştientizează importanţa designului în sfera business. Înscrierea este gratuită, iar la finalul programului unul dintre participanţi va câştiga designul logo-ului pentru compania aplicantă.

Perioada de inscrieri este 19-31 mai, iar detalii suplimentare puteţi gasi pe pagina web a programului:www.conceptmachine.ro/design-driven, sau pe Facebook, la: www.facebook.com/DesignDrivenProgram.

Newsletter