Dezvolta o afacere în 54 de ore la Startup Weekend Romania!

Dezvolta o afacere în 54 de ore la Startup Weekend Romania!

Pasionat de antreprenoriat? Vino între 22 şi 24 noiembrie la Startup Weekend România şi vei dezvolta propriul startup în doar 54 de ore! Dacă vrei să dezvolţi un concept valid de business alături de mentori, antreprenori şi investitori din întreaga lume, înscrie-te acum la http://romania.startupweekend.org

Startup Weekend România începe vineri, 22 noiembrie, cu prezentările a doi invitaţi speciali care îţi vor împărtăşi lecţii din propriile experienţe, iar apoi îţi poţi prezenta propria idee de afaceri şi îi poţi convinge pe ceilalţi participanţi să ţi se alăture! Fiecare dintre participanţi va putea vota în funcţie de preferinţele proprii, iar echipele finale se vor forma în jurul ideilor cele mai apreciate de public.

Sâmbătă, 23 noiembrie, vei începe să lucrezi alături de echipa ta pentru dezvoltarea conceptului de business şi a unui produs minim viabil. În plus, vei avea şansa să faci un apel pentru competenţele de care mai aveţi nevoie pentru a finaliza prototipul şi vei beneficia de sesiuni de mentorat 1 la 1.

Printre mentorii care îţi vor ghida paşii în acest an se numără Robert Knapp (Co-Fondator Cyberghost), Rokas Tamošiūnas (Co-Fondator & Managing Director StartupHighway), Cristi Badea (Co-Fondator Mavenhut) sau Irina Scarlat (Co-Fondator Prove PR şi Akcees Education).

Duminică vei avea şansa de a cere încă o dată ajutor pentru abilităţile de care ai nevoie, vei participa la un workshop despre pitching şi, la final, îţi vei definitiva conceptul pe care îl vei prezenta la final în faţa juriului.

Nu uita! Echipa câştigătoare a Startup Weekend România se aliniază la Global Startup Battle şi va intra în competiţie cu alte 120 de echipe câştigătoare ale evenimentelor Startup Weekend din întreaga lume!

Fie că vei înfiinţa un startup, vei găsi un cofondator, vei întâlni persoane cu pasiuni şi preocupări similare, sau vei acumula competenţe şi abilităţi noi, la finalul Startup Weekend vei fi câştigător! Dacă vrei să fii antreprenor pentru un weekend (şi nu numai), acceptă provocarea de a construi o afacere în 54 de ore şi înscrie-te acum la http://romania.startupweekend.org

Newsletter