Dezvolta o afacere in 54 de ore la Startup Weekend Mures!

Dezvolta o afacere in 54 de ore la Startup Weekend Mures!

Ai o idee de business? Sau vrei să te inspiri de la antreprenori de succes? Atunci te invităm să participi la Startup Weekend Mures, un eveniment non-profit ce se va derula în premieră în Mureș între 24 și 26 mai, la Universitatea Petru Maior.

Startup Weekend Mureș promovează antreprenoriatul și cultura antreprenorială și contribuie la dezvoltarea unei noi generații de companii. Startup Weekend Mureș  este un program de accelerare cu scopul de a facilita dezvoltarea de noi start-up-uri în tehnologie prin mentoring, networking și feedback. Evenimentul de 3 zile va debuta vineri, 24 mai, cu o sesiune de pitching în cadrul căreia participanții își vor prezenta ideile de afaceri și vor încerca să atragă susținerea publicului, echipele urmând să fie formate în jurul celor mai bune idei determinate prin vot. După ce sâmbătă și duminică  se vor dedica dezvoltării unui produs viabil, echipele vor închide sesiunea cu prezentarea prototipurilor dezvoltate, în fața unui juriu de specialitate.

Cui se adresează?

Evenimentul se adresează antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialiștilor de marketing și social media, studenților, dar și oricui dorește să petreacă un weekend intens și distractiv, construind o echipă pentru a începe o nouă companie într-un mediu în care orice este posibil.

Am invitat experti și antreprenori locali și internaționali, care să valideze ideile prezentate și să ofere sfaturi valoroase privind startul unei afaceri, respectiv perioada incipientă de implementare a ideii.

Printre mentori se regăsesc Călin Fusu – Fondator și CEO Grup Neogen, Călin Stefanescu – CEO Tjobs.ro, Frederic Lasnier – Președinte și CEO Pentalog, Philipp Kandal – Co-Fondator Skobbler, Simon Obstbaum – Business Angel Yopeso/Germania, Dragos Pahonțu – CEO Sysgenic Group, Ciprian Morar – CEO și Fondator Lateral, Snorri Gudmundsson – Director de Marketing la Iceland Development Agency, Călin Biriș – Manager Marketing la Zonga.ro, Iulia Sara – Fondator Active Labs, Alex Pană –  Director IT la The Development Factory, Dumitru Rădoiu – Profesor UPM, Rumen Iliev – Portfolio Manager at LAUNCHub, Kumardev Chatterjee – Fondator și Președinte European Young Innovators, Călin Enăchescu – Rector UPM.

Înscrie-te la un maraton de 3 zile în care vei pune bazele unui startup sub îndrumarea unor antreprenori de succes. 

Newsletter