Eleven te invita sa aplici pentru ultima runda de investitii!

Eleven te invita sa aplici pentru ultima runda de investitii!

Acceleratorul bulgar Eleven a deschis ultima rundă de aplicații din acest an, iar echipele din România au posibilitatea să se înscrie pană pe 8 martie! Odată cu selectarea ultimei runde de startup-uri norocoase, Eleven ajunge la finalul finanțării curente, urmând însă ca fond de investiții disponibil în viitor să fie unul și mai extins.

Chiar dacă Eleven a alocat până acum doar două treimi din cele 12 milioane de euro disponibile, această rundă de startup-uri va fi ultima care va beneficia de investiții din fondul curent. Capitalul rămas va fi folosit pentru a investi în dezvoltarea celor mai performante startup-uri din portofoliul deja existent.

Ce s-a întâmplat până acum?

Începând din septembrie 2012, Eleven a investit 8 milioane de euro în 95 de statup-uri, susținând 300 antreprenori din 20 de țări. În următoarele luni, acceleratorul va continua să investească aproximativ 500 de mii de euro în 10-15 noi startup-uri care vor fi selectate din runda curentă. Restul de 3,5 milioane de euro vor fi folosite pentru investiții în companiile deja existente în portofoliu. Momentan, 12 startup-uri au beneficiat de nivelul maxim de investiții din partea Eleven, și anume 200.000 euro, iar de-a lungul acestui an, încă 20-30 de companii cu potențial de dezvoltare vor putea să primească suma maximă.

În ultimii doi ani, Eleven a investit 200.000 euro în cinci startup-uri din România.

Doar cei mai buni reușesc

De-a lungul ultimelor runde de investiții au fost prezentate din ce în ce mai multe proiecte ajunse într-o fază superioară de dezvoltare, iar Eleven a ales deseori să investească în startup-uri deja lansate, care au reușit până acum să obțină venituri. Însă această rundă de aplicații va fi, probabil, cea mai competitivă.

Pentru a veni în ajutorul aplicanților din România, Eleven va organiza pe parcursul acestei runde de aplicații întâlniri în București și Cluj-Napoca. De asemenea, după încheierea etapei de înscriere, Eleven va susține, în București, o selecție preliminară. Echipele finaliste vor fi invitate apoi la Sofia, în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie, pentru a participa la selecția finală.

Poți găsi mai multe informatii pe Facebook-ul și Twitter-ul Eleven.

Aplică până pe 8 martie completând formularul disponibil la:

https://www.f6s.com/elevens9#/apply

Newsletter