Akcees iti recomanda KPMG International Case Competition

Akcees iti recomanda KPMG International Case Competition

Eşti pregătit să pleci într-o călătorie în care vei învăţa şi te vei dezvolta personal şi profesional ? Dacă vrei să câştigi experienţă de calitate lucrând alături de lideri KPMG şi experţi ai industriei, aplică acum la KPMG International Case Competition.

KPMG România participă anul acesta pentru prima oară la KPMG International Case Competition (KICC), un concurs internaţional care îţi oferă şansa de a câştia experienţă practică prin analiza unor studii de caz. Echipa câştigătoare la nivel naţional va merge la São Paulo, Brazilia, pentru a concura în finala globală alături de câștigătorii celorlalte 23 de țări participante.

Atât în cadrul etapelor de calificare naţionale ale concursului, cât şi în finala internaţională din Brazilia, vei lucra în echipă cu alţi 3 studenţi şi vei analiza studii de caz inspirate din situaţii economice reale. Având în vedere informaţiile prezentate în studiul de caz, tu va trebui să oferi soluţii de dezvoltare pertinente care vor fi ulterior evaluate de un juriu format din profesionişti KPMG.

Află mai multe detalii despre etapele compeţiei, criteriile de selecţie şi programul concursului pe site-ul oficial al KPMG România şi pe pagina de Facebook! Depăşeşte-ţi limitele, demonstrează că eşti cel mai bun şi vei reprezenta România la finala KICC din Sao Paulo, Brazilia. Mai stai pe gânduri? Aplică acum la www.kpmg.com/ro/kicc

Newsletter