Akcees recomanda “Incubator de Idei”

Stim ca este important sa cunosti tineri care au ales antreprenoriatul ca alternativa de cariera si au reusit. Asadar, iti recomandam sa participi la workshop-ul “Incubator de idei. Antreprenoriat in haine romanesti” care va avea loc joi, 5 aprilie, incepand cu ora 17:30 la Orange Concept Store (Calea Victoriei nr. 41).

Evenimentul are drept obiectiv principal schimbul de experienta dintre antreprenorii care au reusit si tinerii care isi doresc sa dezvolte in viitor propriile afaceri. Antreprenori romani din diferite domenii de activitate vor impartasi participantilor povestea reusitei lor si vor oferi sfaturi si recomandari tinerilor care vor sa le calce pe urme.

Evenimentul va debuta cu un panel de discutii moderat de profesorul universiat Cristian Paun, panel in care vor fi prezenti: Claudia Filip (Manager General Greater Ad, Pomello si Go Go Diet), Bogdan Nicolea (Managing Partner Barmania), George Stroe (Co-Fondator Sportguru si Managing Partner Ana Pan Decebal) si Bogdan Ursuleanu (Manager SmartEvent). Ulterior, participantii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu oamenii de afaceri care vor fi prezenti la eveniment.

Participantii la eveniment vor intelege cum pot deveni antreprenori, vor identifica factorii care favorizeaza reusita unui proiect si calitatile pe care trebuie sa le aiba un om de afaceri. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza in baza completarii formularului disponibil online aici.

Workshop-ul “Incubator de idei. Antreprenoriat in haine romanesti” este organizat ca parte a proiectului strategic “e-Life – Dezvoltarea inovatiei, creativitatii, responsabilitatii si sustenabilitatii antreprenoriatului romanesc”.

 

Newsletter