Au început înscrierile la cea de a treia editie Career Leader

Au început înscrierile la cea de a treia editie Career Leader

Fundaţia Româno-Americană găzduieşte în luna aprilie cea de a treia ediţie a Career Leader, proiect Akcees care oferă participanţilor şansa de a acumula experienţă profesională de calitate lucrând alături de experţi şi companii de top din diferite industrii. Tinerii pasionaţi de consultanţă, IT sau banking, pot aplica gratuit la eveniment completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/career

Career Leader reprezintă o punte de legătură între tinerii talentaţi şi angajatori importanţi din România, iar fiecare zi a evenimentului deschide perspective profesionale într-un domeniu diferit. Pentru ediţia din luna aprilie, amatorii de experienţe de învăţare inedite pot alege unul dintre cele trei domenii: IT, consultanţă, sau banking.

Fiecare zi debutează cu o prezentare a oportunităţilor de carieră în industrie şi continuă cu un training de specialitate susţinut de experţi consacraţi. Evenimentul continuă cu un studiu de caz rezolvat pe echipe în cadrul unui workshop interactiv. La final, echipele participante prezintă rezultatele obţinute, iar performanţele deosebite sunt răsplătite cu premii şi stagii de practică.

IT (luni, 15 aprilie). Prima zi a Career Leader deschide orizonturi tinerilor pasionaţi de tehnologie. Aceştia au ocazia să înţeleagă ce presupune o carieră în tehnologie şi să rezolve un studiu de caz complex alături de reprezentanţi ai Microsoft România.

Consultanţă (marţi, 16 aprilie). În ceea de a doua zi a evenimentului, tineri interesaţi de management şi consultanţă au şansa de a fi consultanţi pentru o zi. Aceştia vor lucra împreună cu profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting şi Controller Institut şi vor participa la o simulare managerială.

Banking (joi, 18 aprilie). Seria de evenimente se încheie cu ziua dedicată domeniului financiar-bancar, zi în care participanţii vor înţelege ce înseamnă o carieră în domeniu şi vor rezolva un studiu de caz sub îndrumarea experţilor din cadrul BRD Groupe Société Générale.

„Career Leader oferă tinerilor şansa de a depăşi impasul în care se regăsesc din cauza lipsei de experienţă. Mai mult, evenimentul îi ajută să înţeleagă dacă un anumit domeniu li se potriveşte sau nu şi le dă ocazia să interacţioneze în mod direct cu profesionişti şi angajatori importanţi din România. Ne bucură să vedem că evenimentul ajunge  la cea de a treia ediţie şi le recomandăm tinerilor să profite de această oportunitate şi să aplice!”, a declarat Giorgiana Ene, Vice-Preşedinte Marketing Akcees şi coordonator proiect Career Leader.

A treia ediţie Career Leader se adresează studenţilor şi tinerilor absolvenţi cu rezultate deosebite pe plan academic şi extra-curricular, care îşi doresc să acumulexe experienţă profesională de calitate. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online pe site-ul proiectului http://akcees.com/career. Perioada de aplicaţii se încheie vineri, 5 aprilie, iar selecţia este realizată de un juriu format din specialişti resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate miercuri, 10 aprilie.

Un eveniment recomandat de IQ Ads Kadett.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Microsoft România, BRD Groupe Société Générale şi Romanian American Foundation.

Mediatizarea proiectului este asigurată de Radio Lynx, Radio România Internaţional, Business Woman, România Liberă, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, Zile şi Nopţi, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresă.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, Ambition, SMARTfinancial.ro, BestRessource, Academic Link.

Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ASCIG), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Inspire Business, Buzz!Camp, VWI Estiem, Incubator 107, Softbinator, Junior Achievement.

Pentru mai multe informaţii

Giorgiana Ene | Vice-Preşedinte Marketing| [email protected] | 0721 11 88 99

 

Newsletter