Avangate Tech Sessions

Avangate Tech Sessions

Avangate investeste in dezvotarea comunitatii de dezvoltatori din Romania, prin seria de workshopuri Avangate Tech Sessions

Sesiunile vor fi organizate lunar, incepand cu 29 octombrie, in cadrul TechHub Bucuresti.

Bucuresti, Romania – Octombrie 21,2013 – Avangate, lider pepiata de solutii eCommerce pentru producatorii de software, SaaS si servicii cloud, anuntainceperea unor sesiuni de mentorat si practica pentru dezvoltatoriisi antreprenorii din zona de IT si de tehnologie: Avangate Tech Sessions. Workshop-urile debuteaza pe 29 octombrie cu intalnirea «HTML5 – De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player», intre orele 16.00 – 19.00, la sediul TechHub din Bucuresti. Participarea este gratuita.

Fiecare intalnire din cadrul programului Avangate Tech Sessions va avea o tema proprie, inspirata din nevoile de invatare, perfectionare si practica ale comunitatii de dezvoltatori romani. Subiectele propuse spre discutie se axeaza pe teme actuale si de interesdin domeniul IT, acolo unde echipa Avangate are o experientaindelungata la nivel international.

Seria de intalniri va fideschisa de Serban Ghita, Senior Software Engineer & Mobile Development in cadrul Avangate.Serban Ghita are o experienta de 11 ani in industria de IT, in ultimii 5 activand in cadrul departamentului de dezvoltare din Avangate. De-a lungul timpului, Serban s-a remarcat prin dezvoltarea unor produse comerciale si proiecte open-source de impact, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, JavaScript pentru a imbunatati in mod continuu si scalabil platforma Avangate .

Sesiunile Avangate Tech Sessions au un format simplu şi concentrat, axat pe rezultate directe şi exemple practice. Este prima sesiune pe care o conduc şi aştept cu mult interes sa gasesc alaturi de participanti solutii concrete la subiectele propuse. Imi doresc ca cei ce vor participa la intalnirea «HTML5 -De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player» sainvete din exemplele mele si sa aplice cele prezentate in activitatile lor zilnice“, mentioneazaSerban Ghita, Senior Software Engineer Avangate.

Recent, Gartner Inc.,lider mondial in cercetarea de piatain domeniul tehnologiei informaţiei, a acordat companiei Avangatedistinctia de „Cool Vendor in ECommerce“. Compania a primit si alte numeroase recunoasteri internationale precum premiul CODiE pentru cea mai buna solutie de comert electronic si facturare –„Best eCommerce and Billing Solution“ -si nominalizarea din partea revistei „Red Herring“in Top 100 cele mai inovative companii europene. In prezent, Avangate lucreza alaturi de companii listate in Forbes 500, corporatii mari cat si IMM-uri.

In Avangate credem in continua dezvoltare si specializare a celor care lucreazain companiesi ne dorim sasustinem continua performanta a comunitatii de dezvoltatori din Romania. In cadrul Avangate Tech Sessions vomimpartasi din cunostintelesi exemplele practice gandite deechipa Avangate, desprinse din experienta de lucru de zi cu zi. Vomabordatemetehnologice de interes la nivel internationalsi studii de caz relevante“, completeaza Madalina Moraru Teodorescu, Senior Human Resources Directorin cadrul Avangate.

La nivel international, Avangate numara 150 de angajati, biroul cel mai important fiind in Romania, cu aproximativ 120 de angajati.

Pentru inscrierea in cadrul sesiunii„HTML5 – De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player“, puteti accesa pagina: http://www.avangate.com/lp/html5-techhub-bucharest-2013.htmlParticiparea in cadrul workhop-ului din 29 octombrie este gratuita.

 

Newsletter