(Română) Bitdefender TechHub Bucharest se implica in dezvoltarea TechHub Bucharest

Bitdefender, una dintre cele mai importante companii româneşti, susţine antreprenorii în tehnologie aflaţi la început de drum şi se implică activ în dezvoltarea TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working care le este dedicat în exclusivitate. Astfel, membrii rezidenţi ai TechHub Bucharest vor beneficia, începând cu luna iunie, de consiliere şi suport din partea reprezentanţilor companiei care a creat cel mai exportat produs românesc.

TechHub Bucharest găzduieşte în prezent peste 20 de antreprenori în tehnologie. Aceştia vor beneficia de suportul experţilor de la Bitdefender şi vor învăţa de la cei mai buni cum să gestioneze provocările unui business la început de drum, dar și aspecte legate de product management, securizarea resurselor informaționale ale companiei sau gestionarea relației cu clienții.

„Ne onorează faptul că Bitdefender se alătură iniţiativei noastre şi îşi oferă sprijinul în dezvoltarea comunităţii în tehnologie din Bucureşti. Susţinerea primită de la experţii în domeniu îi va ajuta cu siguranţă pe membrii rezidenţi ai TechHub Bucharest să inoveze şi să îşi dezvolte companiile mai rapid şi mai eficient.”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest.

Compania românescă Bitdefender, cu prezență oficială în Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania și Dubai, este unul dintre cei mai importanți jucători ai industriei globale de securitate informatică și a fost fondată de antreprenorii Măriuca și Florin Talpeș. Soluțiile Bitdefender s-au clasat în mod repetat pe primul loc în ultimii doi ani, în testele instituțiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasând nume mari din securitatea cibernetică globală.

’’Avem convingerea că există în România tineri care realizează proiecte de high-tech cu potențial de succes la scară mondială, proiecte născute prin inteligență și creativitate românească 100%. Bitdefender susține și se bazează pe excelența pe care România o are în domeniul IT și în general în știință și tehnologie. Iar prin apropierea noastră de proiectul TechHub ne propunem să dăm o mână de ajutor, împărtășind din experiența noastră tinerilor care se dedică proiectelor antreprenoriale în tehnologie’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.

Din luna iunie, Bitdefender şi TechHub Bucharest vor lucra împreună pentru a susţine dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc şi consolidarea comunităţii tech autohtone.

Newsletter