DIALOGURI NECESARE – Conducerea prin dezvat cu Cosmin Alexandru

Dezvățul este cel mai eficient instrument de dezvoltare continuă. Și cel mai greu, dar tocmai de aceea, cel mai valoros. Conceptul de ’long-life learning’ nu poate trăi fără cel de ’long-life unlearning’. Prietenii de la Revista Cariere ne invită pe 19 Septembrie, la Hotel Intercontinental București la un nou eveniment din seria Dialoguri Necesare.De această dată Cosmin Alexandrune va vorbi despre conducerea prin dezvăț și ne va provoca la un exercițiu inedit și concret. Înscrierile sunt deschise aici!

Pe drumul transformărilor individuale, de echipe sau de organizații oamenii nu sunt atât de rezistenți la a învăța lucruri sau comportamente noi, cât sunt la a dezvăța de cele vechi. Dezvățul este privit ca o înfrângere, o recunoaștere a faptului că nu făceau bine, iar asta pare să le afecteze considerabil stima de sine.

Evenimentul de adresează managerilor, antreprenorilor și tuturor celor ce vor să conducă sau să fie conduși altfel!În cadrul evenimentului se va vorbi despre: modelul de învăţare versus modelul de dezvăţare, exemple de modele de gândire care merită dezvăţate, cine dezvaţă pe cine, cum arată subiectul în spaţiul privat şi în cel profesional, dar şi cum ajută dezvăţul în actul de conducere şi reciproca.

Agendă eveniment:

09.00 – 09.30 Ȋntâmpinarea oaspeților

09.30 – 09.35 Bun venit

09.35 – 10.35 Cosmin Alexandru – despre Conducerea prin Dezvãț

10.35 – 11.00 Pauză de cafea

11.00 – 12.00 Cosmin Alexandru – despre Conducerea prin Dezvãț, Q&A

12.00 Închiderea evenimentului

Dacă şi tu vrei să conduci altfel, înscrie-te acum aici!

 

Newsletter