Dream It, Do It, Live It – Eveniment de lansare de carte

“Dream It, Do It, Live It” este o carte de dezvoltare personală, care te ajută să ai mai mult succes în a-ți îndeplini scopurile și visele.

În “Dream It, Do It, Live It” veți citi poveștile reale a patru oameni (doi dintre ei sunt români) care au avut curajul să-și împărtășească visele și experiența avută în încercarea de a le transforma în realitate. Poveștile lor sunt pline de surprize, răsturnări de situație și învățături prețioase pentru oricine are curajul de a lupta pentru visul său personal.

Prezentarea cărții este una de excepție: a fost gândită ca un concept, nu doar ca o simplă carte de dezvoltare personală. “Dream It, Do It, Live It” inspiră căldură și prietenie, de la prima atingere. Vă va plăcea foarte mult cum arată, cum se simte atunci când o țineți în mână, dar mai ales experiența citirii ei. Tonul în care a fost scrisă este unul prietenos, practic și accesibil oricui.

Lansata in Marea Britanie, disponibila in Romania doar in cadrul lansarii

“Dream It, Do It, Live It” este publicată de editura Capstone din Marea Britanie, editură care a publicat nume mari precum Richard Branson ori Ken Robinson. Echipa este specializată pe publicarea de cărți de business și dezvoltare personală.

Cartea este distribuită în librăriile din Marea Britanie dar și online. Poate fi comandă din orice țară din lume, inclusiv din România. O veți găsi în toate magazinele online Amazon, cât și în magazinele Barnes & Noble.

În România, vor fi aduse 200 de exemplare, ce vor fi împărțite cititorilor români, cu autograf, doar în cadrul evenimentului de lansare organizat de cei doi autori ai cărții: Ciprian Adrian Rusen și Richard Newton.

Patru motive pentru care sa participati la eveniment

Lansarea de carte va avea loc joi, 20 iunie, la ora 19, la Bucharest HUB. Mai multe detalii logistice și informații despre agenda evenimentului, veți găsi aici: Dream It, Do It, Live It – Book Launch Event in Bucharest, Romania.

Evenimentul va include o prezentare despre importanța viselor în dezvoltarea personală, o sesiune de întrebări și răspunsuri precum și una de autografe. Dacă veți participa:

  • Veți fi printre primii români care dețin o copie a cărții “Dream It, Do It, Live It”.
  • Veți fi printre puținii norocoși care vor primi autografe de la ambii autori cât și de la graficianul cărții.
  • Îi veți cunoaște personal și veți interacționa cu: Richard Newton – autor englez, ce a câștigat recent titlul de Cartea de Management a Anului 2013, în Marea Britanie – și cu Ciprian Rusen – primul român care a scris manuale de Windows și alte cărți despre tehnologie pentru O’Reilly Media și Microsoft Press.
  • Vă veți distra – evenimentul va fi unul dinamic, cu multe momente de interacțiune și dialog.

Cine sunt Richard, Ciprian si Laura

Richard Newton este un autor britanic, lider de proiecte și programe internaționale, orator și om de business. Care este trăsătura sa cea mai importantă? Richard este un om al acțiunii, foarte bun în transforma idei în realitate, indiferent dacă este vorba de a își îndeplini obiectivele sale personale, a conduce proiecte complexe ori a îi ajuta pe alții să-și îndeplinească visele.

În cărțile sale, Richard explorează noi modalități pentru a îți atinge obiectivele, într-un mod cât mai simplu și practic. Cărțile lui au fost traduse în multe limbi de circulație internațională și au primit premii, cum ar fi recentul titlu de Cartea de Management a Anului 2013, în Marea Britanie.

Ciprian Rusen este unul din foarte puținii români publicați de către O’Reilly Media și Microsoft Press. Cărțile sale au fost publicate la nivel internațional și traduse în 12 limbi. Din păcate, niciuna din cărțile sale nu a fost tradusă sau distribuită în România.

În afară de tehnologie, Ciprian este foarte pasionat de ceea ce înseamnă să îți îndeplinești obiectivele. “Dream It, Do it, Live It” este prima sa carte de dezvoltare personală și un proiect în care a pus multă muncă, entuziasm și energie.

Laura Dumitru este o tânără foarte talentată. Ea face atât ilustrație cât și animație pe calculator și are un master în domeniu, obținut la o universitate din Olanda. Laura a realizat coperta cărții cât și marea majoritate a ilustrațiilor din carte.

Cumparati bilete online

Biletele pentru eveniment sunt distribuite pe Internet, pe pagina evenimentului: Dream It, Do It, Live It – Book Launch Event in Bucharest, Romania. Primii douăzeci de cumpărători vor primi o reducere de 10%. De asemenea, puteți folosi și pagina de Facebook a evenimentului, pentru a fi curent cu știri și noutăți legate de organizare: Dream It, Do It, Live It – Book Launch & Workshop.

Newsletter