La final de vacanta

Daca in urma cu o luna scriam un articol la final de Start Me Up, a venit momentul sa scriem un altul la final de vacanta. Dupa o scurta perioada de absenta, revenim cu forte proaspete, asa cum v-am promis acum aproape o luna. Aducem cu noi editii ale proeictelor si evenimentelor pe care le cunoasteti deja, dar si unele noi, create special pentru voi.

In aceasta toamna ne bucuram sa fim parteneri la o serie de evenimente importante in domeniul antreprenoriatului si tehnologiei: How to Web , Startup Weekend si Girls in Tech. Intr-un cuvant Bucharest Tech Feast. Speram sa va avem si pe voi in numar cat mai mare alaturi de noi si va invitam sa ramaneti aproape: in curand o sa va oferim mai multe detalii despre aceste proiecte.

Pe langa evenimentele la care vom fi parteneri, pregatim o noua editie Career Leader, eveniment la care va oferim sansa de a acumula experienta profesionala alaturi de profesionisti din diferite domenii. Ne pregatim sa deschidem procesul de aplicatie online, asa ca pregatiti-va CV-urile si stati cu ochii pe site-ul nostru.

Reluam si seria evenimentelor de networking Idea Exchange si va asteptam alaturi de noi miercuri, 17 octombrie, incepand cu ora 18:30 la Readers Café pentru a cunoaste oameni interesanti, a schimba pareri si a prezenta proiecte si idei de afaceri.

Surprizele nu se opresc aici. Tot in noiembrie vom lansa si Start Me Up mentoring: sesiuni de mentoring care abordeaza subiecte importante pentru tinerii care isi doresc sa porneasca la drum pe cont propriu. De la comunicare la aspectele juridice sau tips & tricks pentru tineri antreprenori, ne vom asigura ca veti pleca acasa cu bagajul complet de care aveti nevoie pentru a deveni un tanar antreprenor de succes.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele la care va invitam sa luati parte in aceasta toamna alaturi de noi, asa ca va invitem sa ramaneti la curent cu initiativele noastre urmarindu-ne pe site , Facebook , Twitter sau newsletter . Ne revedem curand!

Newsletter