Lead your Life

Lead your Life

Young Professionals Club organizează seminarul gratuit de dezvoltare personală„Lead Your Life”, miercuri 2 aprilie, ora 19:00, la Hotel Marshal Garden 5*, Bucureşti.

O nouă ediţie Lead your Life 4.0 se pregăteşte pentru tine! Evenimentul care a reunit peste 400 de oameni cu potenţial de dezvoltare, cu întrebări şi dorinţa de a deveni mai buni, revine pe 2 aprilie!

 

Dacă ai întrebări şi cauţi răspunsuri, dacă nu ştii încotro te îndrepţi şi ce trebuie să faci ca să-ţi atingi obiectivele, atunci Lead your Life este pentru tine!

 

Participarea la seminarul Lead your Life reprezintă primul pas în procesul creşterii productivităţii, stabilirii obiectivelor şi atingerii performanţei. Lead your Life îţi oferă instrumentele necesare dezvoltării tale, însă tu eşti cel care trebuie să acţioneze.

 

Lead your Life este un seminar gratuit, intensiv, ce-ţi prezintă în 2 ore strategii de efienticizare a obiectivelor şi principii pentru a-ţi conduce viaţa în direcţia corectă, îmbinându-le cu elemente practice ce îţi vor aduce un plus de energie și productivitate. Nu rata această oportunitate extraordinară de dezvoltare personală care vor valora cat 10h de mentoring!

 

Lead Your Life îţi dezvăluie cheia succesului creându-ţi mediul potrivit în care să-ţi formezi noi obiceiuri ce-ţi vor conduce viaţa în direcţia corectă. Dragoş Barbălată va trece prin 4 module demo cu publicul său pentru ca în cele 2 ore, aceştia să ia cât mai multă valoare, prin metode practice de a fi mai energic şi mai productiv, de a ieşi din zona de confort şi de a construi în jurul lor relaţii autentice.Totul prin 80% practică şi 20% teorie.

 

De ce este gratuit?

 

Pentru că oricum nu este 100% gratuit. Tu plătești cu timpul tău (2 ore), care suntem convinsi că este prețios.

 

 

 

 

Young Professionals Club este o organizație nonguvernamentală cu o experienţă de 5 ani de zile care are drept misiune crearea unei comunităţi de profesionişti şi dezvoltarea acestora.

 

Asociaţia YPC crede cu tărie în comunitatea Young Professionals ca o metodă potrivită de a dezvolta un spaţiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experienţe. Prin activităţile derulate, YPC îşi doreşte să îşi lase amprenta nu doar asupra membrilor săi, dar şi asupra societăţii, prin implicarea în activităţi îndrăzneţe şi productive.

 

 

Ne dorim să realizăm o schimbare în societatea românească în mentalitatea, modelele pe care aceasta le promovează şi în toleranţa privind proiectele cu impact social. Considerăm că punctul de plecare în această schimbare trebuie să fie la nivel de individ..” Preşedintele YPC, Dragoş Barbălată

Newsletter