O noua editie Oratorica – Gaseste-ti cuvintele!

O noua editie Oratorica – Gaseste-ti cuvintele!

 

Oratorica este un proiect ce îşi propune dezvoltarea aptitudinilor de public speaking ale studenţilor. Dacă nici tu nu îţi găseşti cuvintele în faţa unui public, ştim noi un proiect ce te ajută să îţi dezvolţi abilităţile de comunicare.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 7 martie – 6 aprilie 2014.

ASCIG îşi propune ca prin intermediul Oratorica 6th Edition să te antreneze pentru viaţă şi carieră. Limbajul nonverbal, inteligența emoţională, influenţa şi persuasiunea în comunicare sunt câteva dintre subiectele cheie dezbătute.

Te poţi înscrie între 17 februarie – 2 martie pe www.ascig.ro.

De ce Oratorica?

Pentru că sunt oameni care atunci când ţin un discurs îţi captează atenţia şi te implică în povestea lor încât faci, parcă, parte din ea. Aceștia sunt oamenii care au un cuvânt de spus şi ştiu când, cum şi în ce fel să-l spună. Pe de cealaltă parte, sunt persoane care au foarte multe de spus, însă simt că toată natura conlucrează împotriva lor – nu îţi mai aduci bine aminte cuvintele, mâinile nu îşi găsesc locul, deodată publicul pare mai numeros.Tu din care categorie vrei să faci parte?

Cu siguranţă au existat momente în care ai avut o idee sau un mesaj bun, însă frica de avorbi în public nu te-a lăsat să o spui. Poate este frumoasă poza, dar îi trebuie şi o ramă pe măsură,nu-i aşa?

Proiectul îşi propune să te susţină să evoluezi, iar activităţile din cadrul acestuia aumenirea să te ajute să faci următorul pas. Timp de 5 săptămâni faci parte din echipa noastră. Cei mai pregătiţi traineri în domeniu îţi vor spune vinerea câteva dintre secretele unui discurs reuşit. Intri apoi în culisele Oratoricii, punând în practică cele învăţate, în cadrul workshopurilor, sâmbăta sau duminica.

Oratorica şi dezvoltarea ta personală

“Change is inevitable, but personal growth is a choice”, spunea Bob Proctor. Tu îţi alegi viitorul, pentru că îţi pasă de imaginea ta. A şti să vorbeşti în public este o necesitate şi nu o opţiune. Prin Oratorica vei căpăta o imagine mai bună despre tine, un avantaj competitiv faţă de ceilalţi, devii influencer şi poate chiar ţi se potriveşte vorbitul în public, urmând să faci o carieră din asta.

Ca pentru orice lucru bun, şi pentru public speaking este nevoie de implicare şi voinţă. E ca şi cum ai vedea un covor cu multe forme şi imagini, de a cărui frumusețe se miră mulți oameni, însă puţini dintre ei realizează inestimabila muncă şi sacrificiile care s-au depus la ţeserea lui. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește un speaker bun – el este un om care a muncit şi a exersat înainte să vorbească în public. Naturaleţea şi uşurinţa cu care îşi rosteşte mesajul sunt rezultatele acestei munci.

Dacă și tu consideri că Oratorica va contribui la dezvoltarea ta personală şi vrei să fii remarcat, te aşteptăm să te înscrii! Nu te subestima şi demonstrează-ţi că poţi!

„Din pantofii unui fost participant, actualmente coordonator al proiectului, tot ce pot să spun este că Oratorica este o cărămidă necesară pentru clădirea unei dezvoltări personale și profesionale adecvate.

Trăim într-o lume în care a fi foarte bun în ceea ce faci nu mai este suficient. În orice domeniu important ți-ai căuta un job, printre cerințele de bază sunt abilitățile de comunicare.

Oratorica este locul în care găsești o echipă de oameni care au muncit din greu pentru ca acest proiect să ajungă la nivelul la care se află acum, oameni dispuși tot timpul să te ajute cu orice ai nevoie, găsești traineri care nu își doresc nimic mai mult decât să fie storși de informații și nu în ultimul rând, găsești oameni care îți împărtășesc nevoia, oameni care la finalul celor 5 săptămâni se pot transforma în prieteni pe viață”, afirmă cu entuziasm Andreea Dragomir, coordonatoarea ediției din acest an.

Susținătorii proiectului: Nestle, Danone, Editura Rao, Grupul Editorial Corint, Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Akcees, Beeds Media, BuzzCamp, Graduo.ro, Inspire Business, Online Student, ANOSR, CROS.

Newsletter