Oportunitati de cariera pentru tineri la a doua editie Career Leader

In aceasta toamna Fundatia Romano-Americana gazduieste cea de a doua editie Career Leader, proiect marca Akcees ce reprezinta o punte de legatura intre tinerii foarte bine pregatiti si companiile de top din diferite domenii. Si de aceasta data, echipa Akcees le-a pregatit participantilor sesiuni de training oferite de specialisti in domeniu, workshop-uri interactive si stagii de practica. Persoanele care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie gratuit pe site-ul programului

Career Leader ofera tinerilor sansa de a lucra alaturi de specialisti si de a acumula experienta de calitate, iar fiecare zi de eveniment deschide perspective profesionale intr-un domeniu diferit. Daca la prima editie a evenimentului au fost abordate trei domenii si au fost selectati 70 de participanti din peste 250 de aplicatii, de aceasta data doritorii pot alege sa participe in una dintre cele patru zile: consultanta, marketing, IT sau banking.
In fiecare zi de eveniment, participantii vor afla mai multe despre oportunitatile de cariera existente in domeniu, vor participa la un training de specialitate si vor rezolva un studiu de caz, avand sansa ca la final sa se numere printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor oferite de catre companii.

Consultanti pentru o zi. Cea de a doua editie Career Leader debuteaza luni, 22 octombrie, cu ziua dedicata consultantei. Tinerii interesati de o cariera in acest domeniu vor avea sansa de a lucra alaturi de profesionisti de top din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut si Colliers International.

Specialisti in marketing. Evenimentul continua marti, 23 octombrie, zi in care finalistii vor invata cum isi pot construi o cariera de succes in marketing. Pasii le vor fi ghidati pe parcursul intregii zile de reprezentantii companiei L’Oreal.

Noi orizonturi in IT. Ziua de miercuri, 24 octombrie, este dedicata tehnologiei informatiei. Tinerii pasionati de tehnologie sunt invitati sa aplice pentru a participa la eveniment, unde vor rezolva un studiu de caz complex alaturi de specialistii Microsoft.

Perspective in banking. Career Leader se incheie joi, 25 octombrie, cu ziua dedicata domeniului financiar-bancar. Profesionistii BRD Groupe Société Générale vor lucra impreuna cu participantii la eveniment si le vor arata acestora ce presupune activitatea in domeniu.

„Ne bucuram sa avem alaturi de noi angajatori importanti din Romania, companii sustenabile ce recruteaza tineri talentati. Succesul acestui proiect ajuns deja la cea de a doua editie arata faptul ca exista oportunitati profesionale in Romania si ii invitam pe tineri sa profite de aceasta sansa si sa aplice pentru a se numara printre participanti.” , a declarat Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv si Co-Fondator Akcees.

Cea de a doua editie Career Leader se adreseaza tinerilor motivati care isi doresc sa acumuleze experienta profesionala de calitate in cadrul unor companii de renume. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza in baza completarii formularului de aplicatie disponibile pe site-ul programului . Aplicatiile sunt deschise pana duminica, 14 octombrie, iar selectia este realizata dintr-un juriu format din specialisti in resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate marti, 16 octombrie.

Newsletter