Pioneers Festival aduce impreuna antreprenori, investitori, presa si start-up-uri

Pioneers Festival va aduce împreună în Viena antreprenori locali și internaționali cunoscuţi, investitori, oameni pasionaţi de tehnologie, presă, pionieri din domenii variate. Evenimentul va reuni peste 2,500 de participanți, accentul fiind pus pe antreprenoriat și inovație în tehnologii viitoare, și vine în întâmpinarea oaspeţilorcu o locație care a servit drept casă unora dintre cei mai puternici oameni din istoria întregii Europe – Palatul Imperial Hufburg din Viena.

Programul pentru festival este aproape gata și săptămâna aceasta Pioneers Festival va anunța mai mulți speakeri și câteva detalii despre momentele de top ale ediției de anul acesta.

Operațiuni în spațiu – Sector Privat vs. Guvernamental

Când primul om a ajuns pe lună, guvernul a fost cel care l-a trimis acolo, nu un business privat sau propriile fonduri. Până acum operațiunile aerospațiale au fost strict restricționate de către instituțiile guvernamentale, dar în ultimii ani am văzut din ce în ce mai multe inițiative private în acest domeniu. Directorul General al NASA Ames Research Center Pete Worden și Fondatorul NanoSatisfiPeter Platzer (numit “Champion of Change” de către Președintele Barack Obama) vor fi pe scenă discutând despre viitorul operațiunilor spațiale, într-o discuţie moderată de Olivia Solon de la revista WIRED.

Premiera Europeană MYO

Stephen Lake și co-fondatorii săi de la Thalmic Labs vor expune MYO,o tehnologie incredibil de puternică despre controlul gesturilor consumatorului.pentru prima oară în EuropaCe înseamnă controlul gesturilor? Imaginează-ţi cum ar fi să cânţi la chitară fără să o ai în mână sau să schimbi slide-urile prezentării mişcând mâna prin aer. Cu 5 luni în urmă, startup-ul canadian a lansat un trailer care s-a răspândit rapid în jurul lumii; astăzi videoclipul are mai bine de 3 milioane de vizualizări pe Youtube, iarThalmic Labs  a obţinut o finanţare de 14.5 milioane de dolari ca urmare a participării la Ycombinator şi au reuşit să aducă produsul pe piaţă. Scurtă trecere în revistă a stării antreprenoriatului – Ce se mai întâmplă?

Antreprenoriatul reprezintă nucleul tuturor discuțiilor ce vor avea loc la Pioneers Festival. În mod critic, provocator și onest, subiecte precum puterea individului, Lean Start-up și scopul antreprenoriatului vor fi subiectele aduse în discuţie în timpul festivalului. Co-FondatoriiKickstarter Charles Adler și Tom Hulme, Directorul de Design alIDEO London și FondatorulOpenIDEO, își vor exprima pe scenă ideile despre starea actuală a antreprenoriatului. Această discuție va fi unul dintre punctele culminante ale festivalului şi va dezbate antreprenoriatului şi impactul pe care acesta îl are în societate.

Foarte mulţi speakeri importanți de la ediția de anul trecut vor fi de asemenea prezenți. Co-Fondatorul SiriAdam Cheyer va fi acolo, mărturisind despre evenimentul de anul trecut„Am venit să inspir, dar am plecat inspirat. Prezentările au fost foarte bune, petrecerile și oamenii de neuitat!”

De asemenea participanții au șansa de a se întâlni cu Ceo-ul Evernote, Phil Libin in partea de Meet & Greet. Cei interesați se pot inscrie aicipostândtreiîntrebăripe care vorsăi le adreseze live pescenă.

Biletele sunt disponibile aici! Noivom fi prezenți, pe tine te-am convins?Pentru mai multe informații: www.pioneers.io/festival

Newsletter