PlaYouth lanseaza primele tabere alternative pentru parinti si copii

PlaYouth lanseaza primele tabere alternative pentru parinti si copii

PlaYouth, un proiect al unor tineri antreprenori, lansează primele tabere alternative pentru părinţi şi copii, taberele Kaleidoscopil, care vor avea loc la Moieciu de Sus în perioadele 6-9 august şi 3-6 septembrie. Sunt primele tabere, destinate părinţilor cu copii între 6 şi 12 ani, pe care asociaţia le organizează punând accentul pe construirea unei relaţii frumoase între copii şi părinţii lor.

În tabără, copilul participă fizic și mental la diferite activităţi care îl vor ajuta să își dezvolte percepţia și modul de gândire. Va fi pus în situaţii în care va fi necesar să își răspundă obiectiv la întrebări, pentru a avea o mai bună înţelegere legată de propria persoană (conectare la nivel interior) și de interacţiunea cu mediul înconjurător (conectare la nivel general și specific, conectare la nivel exterior).

Ce este diferit faţă de alte tabere este că fiecare facilitator va avea sub observaţie maximum 2 copii, ceea ce înseamnă mai mult interes, implicare şi atenţie dedicată fiecărui copil.

Vrem să aducem la suprafaţă, prin metode neconvenţionale, SISTEMELE DE VALORI care te fac să te simţi împlinit și bucuros că trăiești și să le înlăturăm pe cele care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minţi și de a te simţi alienat în prezenţa altor oameni.

Activităţile specifice la care vor lua parte copiii şi părinţii sunt: origami, teatru şi improvizaţie, storytelling, dezvoltare personală, pictură. Părinţii vor avea o activitate separată unde vor viziona un documentar ce va deschide o discuţie despre relaţia părinte-copil în societatea actuală.

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor. Este combinaţia de culori fericite, copii cu părinţi prietenoşi şi veseli, liberi în gândire şi curioşi să testeze lucruri noi. Aici nu există trebuie sau nu pot, nu reușesc sau nu știu. Fiecare copil se descoperă prin visuri și dorințe, își construiește personalitatea prin activitățile la care participă ca să „creștem mari” împreună.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.playouth.ro

Newsletter