S-au deschis aplicatiile pentru Lisbon Challenge

S-au deschis aplicatiile pentru Lisbon Challenge

Vrei să-ți pregătești business-ul pentru obținerea unei investiții și îți dorești ca produsele pe care le creezi să răspundă cât mai bine nevoilor de pe piață? Atunci te încurajăm să aplici la Lisbon Challenge, un program intensiv de accelerare dedicat exclusiv startup-urilor în tehnologie!

 

Programul este organizat de prietenii noștri de la Beta-i și va fi alcătuit din două etape. Într-o primă fază, 30 de startup-uri vor trece printr-o perioadă de accelerare de trei luni, beneficiind de îndrumarea a peste 200 de mentori și investitori. Lista mentorilor include fondatori precum Myke Naef (Doodle), Martin Warsavky (Fon), Adi Azaria, (SiSense), Paulo Rosado (OutSystems), experți din partea Google, Microsoft, PayPal, Deloitte, SurveyMonkey, Critical Software, și investitori la IC2Capital, Connect Ventures, Point Nine Capital, ACCEL Partners, Index Ventures.

 

Prima etapă se va încheia cu o caravană internațională a investitorilor, în Lisabona, Londra, Boston și São Paulo, în cadrul căreia cele mai bune 10 startup-uri vor avea ocazia să-și prezinte ideea de business. Cele 5 startup-uri care se vor califica în cea de-a doua fază vor primi o finanţare în valoare de 40.000 €. În plus, cel mai valoros start-up va primi un bonus de 100.000 €, având totodată șansa de a câștiga încă 100.000 €.

 

Până acum, ultimele două ediții au reunit 1000 de aplicații din peste 45 de țări, iar startup-urile participante au primit, în total, investiții de 23,5 milioane de euro, fiind create astfel peste 400 de joburi noi.

 

Crezi că start-up-ul tău poate ajunge să valoreze un milion de dolari? Atunci aplică la Lisbon Challenge! Nu uita însă că prima serie de aplicații se încheie pe 30 iunie!

 

Pentru mai multe informații accesează și www.lisbon-challenge.com.

Newsletter