Soft Skills Academy II

Soft Skills Academy II

 

Ești în ultimii ani de facultate, iar asta te face să realizezi că se apropie momentul în care va trebui să-ți găsești un job. După multe tentative de îmbunătățire a CV-ului  și lungi căutări, în sfârșit îți face cu ochiul un anunț care te-ar putea îndruma către jobul mult visat. Cel mai probabil, temerile tale sunt legate de modul în care va decurge interviul și crezi că emoțiile își vor lăsa amprenta pe feedback-ul primit din partea angajatorului.

Te intrebi: cum te-ai putea angaja dacă toată lumea îți cere experiență? Și cum să îți dezvolți abilitățile unui om cu experiență fără să ai un job? Pare un cerc vicios, dar nu imposibil de evitat pentru care noi am gasit o soluție potrivită.

EESTEC LC Bucharest organizează Soft Skills Academy II, eveniment în cadrul căruia ai oportunitatea sa interacționezi cu mediul de afaceri si să beneficiezi de o serie de traininguri structurate pe două module: Comunicare și Problem solving. 

Comunicarea nu presupune doar limbaj formal, ci si Personal branding, Tehnici de negociere, Feedback, Public speaking, Tehnici de argumentare si Leadership — toate aceste aspecte vor fi discutate separat in cadrul modulului.

Problem solving implica pe de o parte Creative Thinking, The art of questioning si Emotional intelligence, iar pe de alta parte Conflict management, Time management, dar si Leadership.

Pe lângă toate astea, vei interacționa nu doar cu speakeri din Romania, cat si cu specialisti din Canada si Statele Unite ale Americii, vei învăța cum să lucrezi eficient într-o echipă și cum să-ți dezvolți calitățile de leader.

Evenimentul va avea loc între 24 și 29 martie și se adresează studenților din Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, ne poți contacta pe Facebook sau pe site:

www.facebook.com/SoftSkillsAcademyBucharest

www.eestec.ro/ssa

Newsletter