Start Me Up la final

Start Me Up la final

Iată-ne ajunşi la finalul celei de a doua ediţii Start Me Up. A fost o perioadă extrem de aglomerată pentru întreaga echipă Akcees care a muncit neobosit pentru mai bine de trei luni pentru a dezvolta unul dintre cele mai apreciate programe de educaţie antreprenorială din România. Şi, aşa cum v-am obişnuit, rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Ne mândrim astăzi cu nişte cifre care vorbesc de la sine: 6 zile de eveniment, 6 noi idei de afaceri care au fost dezvoltate pe parcursul programului, acelaşi trainer internaţional de nota 10, 12 invitaţi speciali de excepţie care şi-au împărtăşit poveştile şi, mai presus de toate astea, 24 de tineri minunaţi care au învăţat cum să îşi transforme visurile în realitate.

Pentru noi, echipa Akcees, Start Me Up înseamnă însă mult mai mult decât toate acestea. Start Me Up înseamnă o echipă de oameni deosebiţi care au încă naivitatea de a crede că pot schimba lumea. Start Me Up înseamnă multă multă muncă, nenumărate nopţi nedormite, sute de telefoane şi mii de mail-uri pentru a face lucruri să se întâmple. Start Me Up înseamnă oameni: oameni excepţionali care acceptă să îşi doneze timpul şi să împărtăşească lecţii din propriile experienţe, tineri pasionaţi de antreprenoriat care participă în program pentru a învăţa cum să pornească propriile afaceri, voluntari determinaţi să facă lucrurile să se întâmple.

La fiecare ediţie Start Me Up învăţăm multe lecţii pe propria piele, lecţii care vor rămâne cu noi pe tot parcursul vieţii şi care ne ajută să devenim din ce în ce mai buni. Anul acesta am învăţat că dacă îţi urmezi visurile cu pasiune şi determinare ele devin realitate. Nu e nevoie decât de multă muncă, entuziasm şi o echipă care să aibă aceeaşi viziune ca tine.

Valoarea programului nu este dată nici de abilităţile noastre şi nici de cursuri. Valoarea stă în oameni! Iar oamenii care au fost împreună la Predeal săptămâna trecută au fost cu adevărat excepţionali şi a fost o onoare să îi cunoaştem şi să schimbăm idei cu ei.

La final de Start Me Up suntem melancolici şi ne uităm cu drag la o săptămână care ne-a schimbat viaţa şi modul de a privi lucrurile. Ne amintim cu drag de momentele în care am râs sau am plâns de bucurie, de clipele în care nu ne-am putut stăpâni emoţiile, de zilele minunate pe care le-am petrecut împreună. Sfârşitul şcolii de antreprenoriat marchează însă un nou început: un început pentru o generaţie de viitori antreprenori care vor schimba lumea în felul lor.

Noi, în felul nostru, credem că schimbăm lumea! Iar Start Me Up este proiectul nostru de suflet şi o adevărată experienţă! O experienţă care ne motivează să mergem mai departe!

Newsletter