Startup Pirates Cluj-Napoca

Startup Pirates Cluj-Napoca

Eşti pasionat de antreprenoriat şi pregătit pentru o nouă provocare? Atunci nu trebuie să ratezi Startup Pirates, eveniment care va avea loc în Cluj între 8 şi 15 februarie! Startup Pirates Cluj-Napoca îţi oferă o săptămână de lucru în echipă, feedback, training, mentorat şi implementare. În plus, la final ai şansa de a-ţi prezenta proiectul în faţa unui grup de investitori. Eşti pregătit? Înscrie-te acum la http://cluj.startuppirates.org/apply/

Startup Pirates este un program internaţional care a pornit în 2011 în Portugalia. În mai puţin de 3 ani, programul s-a desfăşurat în 16 oraşe şi a contribuit la crearea a 38 de startup-uri care au ridicat ulterior finanţări de peste 250.000 EUR.

Anul acesta, Startup Pirates se va desfăşura pentru prima dată în România! Vino şi tu ca să afli tot ce trebuie să ştii despre business model canvass, customer discovery and validation, dezvoltare de produs, growth hacking, comunicare pentru startup-uri, pitching şi finanţare! Doar la Startup Pirates Cluj-Napoca!

Între 8 şi 15 februarie, la Cluj-Napoca, 25 de participanţi vor participa la workshop-uri şi vor lucra la dezvoltarea propriilor produse sub îndrumarea mentorilor şi a invitaţilor speciali ai evenimentului. Printre cei care îţi vor fi alături la Startup Pirates Cluj-Napoca se numără:

  • David Trayford (Fondator Wowmedia, consultant pentru startup-uri în US şi UK)
  • Daniel Bartel (Co-Fondator al Institutului de Business Innovation din Stuttgart şi organizator al Business Innovation Hackathon şi Startup Weekend)
  • Roman Rackwitz (Fondator al primei agenţii Gamification din Germania)
  • Robert Masic (Co-Fondator Evozon Systems)
  • Philipp Kandal (Co-Fondator & CTO Skobbler)
  • Benjamin Bestmann (Co-Fondator KlickReform şi Institutul de Business Innovation din Stuttgart)
  • Istvan Hoka (CTO ZenCash)
  • Rafael Pires (Co-Fondator Startup Pirates)
  • Irina Nicoleta Scarlat (Co-Fondator Akcees & Prove PR)

Dacă ai o idee şi vrei să înveţi cum să o pui în practică, sau ai început deja să lucrezi la startup-ul tău, vino la Startup Pirates! Până la finalul săptămânii vei afla ce potenţial are proiectul la care lucrezi, îţi vei valida conceptul de business şi vei avea ocazia să dezvolţi un produs minim viabil! Înscrie-te acum singur sau împreună cu echipa ta la http://cluj.startuppirates.org/apply/ Mai multe informaţii despre Startup Pirates Cluj-Napoca poţi afla pe site-ul proiectului http://cluj.startuppirates.org/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SPClujNapoca

Newsletter