Workshop Sessions – invata sa conduci propriile proiecte!

Workshop Sessions – invata sa conduci propriile proiecte!

Academia Workshop Sessions continuă! Pe 21 și 22 mai, ne întâlnim din nou cu 25 de tineri, de data aceasta pentru a învăța împreună despre etapele unui proiect și modul în care poți gestiona resursele pe care le ai la dispoziție pentru a atinge rezultatele dorite. Cele două zile vor veni în sprijinul tău fie că ești interesat de antreprenoriat, fie că te afli la începutul carierei și ești interesat de dezvoltarea ta profesională. Iar asta nu e tot: ne sprijină BRD Groupe Societe Generale, deci participarea la eveniment este gratuită, iar tu poți aplica la http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 16 mai.

Dacă pe 6 și 7 aprilie am învățat despre abilități de comunicare, iar pe 27 și 28 aprilie despre branding personal, de data aceasta ne mutăm atenția de la a investi în noi înșine la cum facem ca proiectul nostru să iasă așa cum ne dorim. Aici intervin competențele de management de proiect: vei afla mai multe despre procesele de PM, despre cum să te dezvolți tu ca project manager și cum să gestionezi timpul și resursele pentru a avea succes. Dacă mai vorbim și de situații de criză, cu atât mai mult e important să te gândești la ele din timp și să înveți să le anticipezi și să le depășești.

Timp de două zile vei lucra alături de Irina Scarlat, colega noastră, trainer profesionist cu o experienţă de peste 8 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Pasionată de comunicare, startup-uri și tehnologie, Irina este Marketing Manager al How to Web și TechHub Bucharest și a implementat și coordonat de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare, până la programe educaţionale sau implementarea de software pentru afaceri..

În plus, vor fi alături de tine invitați speciali cu experiență relevantă în industrie, printre care îl amintim pe Eric Vigor, Director Executiv al Direcției de Proiecte și Organizare din cadrul BRD Groupe Societe Generale.

 „Este cel mai reuşit eveniment la care am participat până acum. Modalitatea interactivă în care au fost prezentate informaţiile a fost extrem de folositoare deoarece am experimentat ce înseamnă să fii project manager prin jocurile şi exerciţiile participante. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia de a participa la acest eveniment!”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei anterioare a proiectului.

Mai stai pe gânduri? Așteptăm aplicația ta până pe 16 mai, aici: http://akcees.com/workshop/

Newsletter