Entrepreneur X-Factor te invata cum sa ajungi cel mai bun

Un studiu recent arată faptul că un site plasat în top de Google primește 36,4% din click-uri, în timp ce locul al doilea primește doar o treime din acest număr. Vă puteți imagina diferența de venituri? De fapt, așa stau lucrurile peste tot. Şi în afaceri, oamenii în poziţii de conducere şi antreprenorii fac majoritatea lucrurilor interesante. Întrebarea este: cum poţi să ajungi în top? Raspunsul il afli participand la Entrepreneur X-Factor!

S-ar putea să fii surprins, însă este vorba de o combinaţie între:

  • Comunicare excelentă cu toate categoriile de public şi o claritate remarcabilă a mesajului
  • Trebuie să fii un lider intuitiv și transformaţional, cu un pas înaintea trendurilor, care stabilește jocul și nu îi așteaptă pe alții
  • Trebuie să te concentrezi pe puţinele lucruri pe care le faci mai bine decât oricine altcineva, în loc să fii atent la ceea ce nu faci bine

Entrepreneur ‘X’ Factor  îi aduce în faţa ta pe Dave Rogers și Mike Handcock, vorbitori care au vizitat peste 23 de țări în 2012, lucrând cu antreprenori excepționali, miliardari și oameni de carieră cu realizari deosebite.

Entrepreneur ‘X’ Factor  va fi o zi complet diferită. Informația pe care o vei primi este unică şi vei vedea la final că a meritat fiecare cent. În plus, ai șansa de a fi în acest an câștigătorul Entrepreneur ‘X’ Factor  mergând mai departe în finală alături de alți căștigători din peste 20 de țări.

Dacă te afli în punctul în care vrei să îți transformi viața, afacerea, și să ieși în evidenţă, atunci înregistrează-te acum la http://xfactor2013bcrst-akcees.eventbrite.co.nz/ şi foloseşte codul promoţional XFA129, special pentru comunitatea Akcees, care îţi oferă un discount de 25%.

Newsletter