Entrepreneur X Factor te invata cum sa ajungi in top

De obicei oamenii care sunt cei mai buni în industria lor sunt cei care primesc cele mai bune oferte, se descurcă cel mai bine și au cele mai strălucitoare cariere și cele mai tari afaceri. Există oare o formulă pentru a ajunge acolo?  Da. Există. Este vorba despre Factorul X.  Pe lângă talentul pe care trebuie să îl ai și munca pe care trebuie să o depui, mai ai nevoie și de ceva Magic.  Ce înseamnă acest Magic? Te invităm marţi, 10 septembrie, la Entrepreneur X Factor ca să afli de la cei mai buni!

M este de la Mindset: mulți oameni gândesc negativ şi îşi autoimpun limite din cauza asta.

A este de la Alchimie: este vorba despre a crea ceva din nimic, iar oamenii foarte buni pot face asta.

G vine de Game: trebuie să ieși din zona de comfort, nimeni nu a creat nimic spectaculos stând acolo. Cheia este să tratezi viața ca pe un joc și în același timp să te bucuri de ea.

I vine de la Intuiție: milionarii iși folosesc intuiția mai mult decât oricine altcineva. Intuiția nu se învață în școală, ea trebuie dobândită, este ca o artă ce trebuie pacticată și repetată.

C este de la Conexiuni: cei mai mulți dintre noi nu am învâțat asta în școală, dar relațiile sunt cele mai importante. Nu este vorba doar despre a avea 5000 de prieteni pe facebook, ci despre cât de strânse sunt relațiile cu ei.

Ești curios sa afli mai multe?

Atunci vino la Entrepreneur X Factor pe 10 septembrie la TechHub Bucharest. Participând vei avea ocazia să întâlneşti vorbitori de excepţie printre care se numără Dave Rogers, Mike Handcock, Costin Ciora sau Wajiha Harris.

Dave Rogers este unul dintre cei mai apreciaţi coachi despre antreprenoriat în Asia, a Co-Fondat una dintre cele mai cunoscute reţele antreprenoriale din lume şi este în prezent membru fondator a trei organizaţii internaţionale. De asemenea, este autor de best-seller-e, s-a ocupat de afaceri imobiliare în peste 6 ţări şi este acţionar în alte zeci de afaceri.

Mike Handcock a scris 11 cărți despre business și dezvoltare personală. Având background de senior manager într-o corporație de top din Noua Zeelandă, a produs un show TV, iar numele său a fost menționat de catre președintele Bill Clinton pentru activitatea sa filantropică.

Vrei să îi cunoşti şi să înveţi lucruri interesante de la ei? Înscrie-te online la  http://xfactor2013bcrst-akcees.eventbrite.co.nz/ şi nu uita că membrii Akcees primesc un discount de 25% utilizând codul promotional XFA129. Ne vedem la TechHub Bucharest pe 10 Septembrie!

Newsletter