Entrepreneurship Trainee: Stagii de practica platite in Europa

Akcees da startul înscrierilor la Entrepreneurship Trainee – proiect ce ofera tinerilor sansa de a acumula experienta internationala efectuând stagii de practica platite la start-up-uri de succes din Europa. Tinerii entuziasti si pasionati de domeniul antreprenorial pot aplica prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.com/trainee

Entrepreneurship Trainee se adreseaza tinerilor studenti si proaspat absolventi care sunt pasionati de antreprenoriat si vor sa lucreze într-un mediu dinamic si multicultural si sa afle secrete din culisele start-up-urilor care au reusit. Pentru a aplica, persoanele interesate trebuie sa completeze formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/trainee si sa trimita un CV de maxim doua pagini.

Procesul de selectie este unul extrem de competitiv. Analiza CV-urilor este urmata de un interviu, urmând ca finalistii sa fie pusi în legatura directa cu reprezentantii companiilor angajatoare. La final, cei mai buni îsi vor petrece vara lucrând în Europa, într-un mediu antreprenorial, dinamic si competitiv.

La aceasta prima editie a proiectului, Akcees pune la dispozitia tinerilor români 6 stagii de practica în start-up-uri de succes la nivel european. Astfel, aplicantii au sansa de a lucra alaturi de profesionisti din companii de renume ca SponsorPay, HitFox, CloudControl sau UberVu.

„Deschiderea internationala este necesara pentru un antreprenor de succes, având în vedere mediul economic globalizat al timpurilor noastre. Prin Entrepreneurship Trainee cream oportunitati pentru ca studentii si absolventii sa acumuleze experienta de munca în start-up-uri de succes din Europa. Pot spune din experienta personala ca un asemenea pas este definitoriu pentru cariera si dezvoltare personala, oferind un mediu de lucru flexibil, energic si stimulant” a declarat Serban Mogos, presedinte Akcees.

Entrepreneurship Trainee este primul proiect din România care ofera tinerilor sansa de a efectua stagii de practica platite în Europa. Acesta face parte din gama de proiecte Akcees destinate viitorilor antreprenori, oferind deschidere internationala si experienta profesionala relevanta acelor tineri care se pregatesc sa plece la drum pe cont propriu.

Entrepreneurship Trainee este un eveniment organizat cu sprijinul DIGI TV, The Money Channel, Forbes România, Business Woman, Money Magazine, The Investor, România Libera, Realitatea.net, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, România Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Lume Buna, Hipo, Business-Edu.ro, Stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Zile si Nopti, Studentie.ro, Academic Link, Bancherul.ro, Best Resource, SMARTfinancial.ro.

Sustinem si ne sustin: Liga Studentilor Români din Strainatate (LSRS), Edmundo, Fundatia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeana a Studentilor la Drept (ELSA) , Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Inspire Business, VWI ESTIEM.

Newsletter