Event Academy da startul inscrierilor

Event Academy da startul inscrierilor

În perioada 13 – 16 mai 2014, DaAfaceri păstrează tradiția și îți pregătește cea de-a șaptea  ediție Event Academy, proiect dedicat studenților pasionați de organizarea de evenimente, care doresc să-și dezvolte abilitățile, bucurându-se de secretele meseriei împărtășite direct de specialiști în domeniu.

Structura proiectului Event Academy de anul acesta este alcatuită dintr-o serie de workshop-uri ce țin de event planning. Conceptul “Create your own puzzle event” pornește de la ideea că un eveniment de succes conține elemente din domenii precum Project Management, Branding, Marketing, Sales, Comunicare & PR, HRM și Start-up, elemente care îmbinate corespunzător, asigură realizarea unui eveniment remarcabil.

Vin în întimpinarea studenților și masteranzilor cu informații, experiențe și sfaturi:

Irina Scarlat – Planning your event
Dochita Zenoveiov și Ecaterina Găman – Branding and developing the concept for your event
Noemi Revnic – Developing the communication campaign
Andrei Dunuță – Attracting partners and sponsors
Elena Deacu – Motivating the team; overcoming conflicts
Daniel Draghici – How to start your own event planning business

În ultima zi a evenimetului, Daniel Draghici va propune un brief, iar echipa câștigatoare se va bucura de multe, multe surprize.

Intră pe pagina de facebook a evenimentului, află mai multe detalii și nu ezita să pui întrebări. Pe blogul Event Academy vei gasi formularul de înscriere pe care te invităm să-l completezi până pe 6 mai.
Ca și în edițiile anterioare, numărul participanților la eveniment este limitat. Asigură-te că nu vei rata șansa să te numeri printre ei!

Newsletter