Explorers Festival

Explorers Festival

Explorers Festival se va desfasura anul acesta in Lisabona, Portugalia, in perioada 1-8 noiembrie, si va aduce impreuna peste 600 de antreprenori si investitori din intreaga lume. Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente de antreprenoriat din Europa fiind considerat de  Bizzabo – platforma de evenimente mobile – una dintre cele mai bune 5 conferinte de tech la nivel European..

Atat Garrett McNamara, astronautul ESA Jean-François Clervoy, Hahna Alexander, fondator al unei companii inovatoare care produce tălpi de pantofi ce pot să reîncarce bacteria telefonului mobil, sau Gerald Heydenreich, care a reusit sa-si vanda afacerea celor de la Amazon pentru 8 milioane de dolari se numara printre personalitatile care vor face parte dintr-un panel premium care va aborda teme diferite, de la ştiinţă la tehnologie, sport, antreprenoriat, design şi multe altele.

Evenimentul va include o masa rotunda pe tema antreprenoriatului feminin, cu participarea a trei antreprenori: Inês Santos Silva, Leticia Jauregui și Maxime Bedat, fiind moderat de Cynthia Hellen. Hellen este antreprenor, scriitor, producator, regizor și speaker pe antreprenoriat social și tehnologie în piețele emergente. Eforturile ei pentru emanciparea femeilor in antreprenoriat au fost premiate de Bloomberg Businessweek și Sandbox Network Fellowship.

Explorers Festival este un eveniment important pentru antreprenorii actuali si aspiranti si cuprinde trei evenimente diferite: Explorers Bootcamp – un training intensiv de leadership, coordonat de Navy Marine Corps, Explorers Toolbox,  unde participanții vor avea acces la toate instrumentele și soluțiile necesare pentru propriul startup, și, nu in ultimul rand, conferinta Explorers.

„Explorers Festival este un eveniment la care trebuie sa participe atat actualii, cat si viitorii antreprenorii. De la antreprenori care si-au vandut startup-urile catre Google si Amazon, la profesionisti de la agentia creativa IDEO (compania care se ocupa de design la Apple), pana la exploratori precum Garret McNamara, Explorers Festival oferă instrumentele, inspirația și cunoștințele necesare de care antreprenorii și profesioniștii au nevoie pentru a reuși la nivel global intr-o economie competitiva. Acesta este un alt exemplu clar că Lisabona devine unul din cele mai importante hub-uri pentru startup-uri din Europa, atragand companii si antreprenori din tari indepartate, precum Statele Unite, Bulgaria, Singapore, Germania, Elvetia, India, Nigeria si altii. Estimam o audienta totala de peste 600 de participanți din toata lumea, care vor promova apoi spiritul antreprenorial atat in Portugalia, cat si in strainatate. „, a declarat Pedro Rocha Vieira, Presedinte Beta-i.

Explorers Bootcamp: Numai cei puternici vor supravietui!

Coordonat de Forţele Marine Portugheze, Explorers Bootcamp (1-3 noiembrie) este un training intensiv de leadership care se adreseaza atat fondatorilor şi managerilor, cât și celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de leadership. Scopul acestui training este acela de a testa limitele participanților, consolidându-şi astfel abilităţile ca lideri de business.

Explorers Toolbox: Toate instrumentele necesare, in 48 de ore.

Pe 6 şi 7 noiembrie, Explorers Toolbox va oferi participantilor toate instrumentele si solutiile necesare pentru a avea succes în afaceri. Fata de evenimentele desfasurate in anii anteriori, cel de anul acesta va avea mai multe workshop-uri şi demo-uri live şi se bucură de participarea Google, Dropbox, Windows Azure, Podio, Konica Minolta, HP, Sage, PT si altii . Participand la acest training, cei prezenti vor avea posibilitatea de a beneficia de mai multe licențe gratuite pentru o perioada determinata de timp. Explorers Conference:

Inspirație, cunoștințe și networking.

Ultima etapa a evenimentului este conferinţa Explorers care va avea loc pe 8 noiembrie si va aborda subiecte precum dezvoltarea de produse, lean startup, business model canvass şi design thinking, alături de prezentarea de tehnologii inovatoare utilizate de startup-uri de succes la nivel global, investitori, oameni de ştiinţă sau exploratori. Evenimentul ii va aduce impreuna pe noii exploratori, mentori, profesionisti si antreprenori din intrega lume, precum Eran Ben-Shushan de la Bizzabo, Filipe Continentino de la WeDemand sau Paddy Cosgrave, Curator la Web Summit.  Explorers Conference se bucură şi de prezenţa unuia dintre cei mai mari surferi ai tuturor timpurilor, Garry McNamara, cel care a navigat pe marele val din Nazare, Portugalia.

Mai multe informatii gasiti la adresa oficiala  a evenimentului www.explorersfestival.com

Newsletter