Fa parte din echipa RIUF!

Fa parte din echipa RIUF!

Cum ar fi ca data viitoare cand cineva iti spune „Da, am auzit de RIUF”,tu sa fii cel care a facut posibil asta?

Pentru ca cel mai mare targ international de universitati din Romania are nevoie de o promovare pe masura, avem un post de internship in departamentul de PR pentru RIUF disponibil.

Urmeaza sa lucrezi intr-o echipa tanara, in cadrul careia vei afla care sunt culisele organizarii de evenimente. De asemenea, vei avea acces la toata strategia si planificarea de PR si vei putea sa intelegi toti pasii necesari comunicarii unui eveniment.  In plus….

Ce vrem de la tine:

 

  • Sa ai studii superioare finalizate sau in curs de finalizare intr-un domeniu adiacent comunicarii: Relatii publice, Marketing, Jurnalism. Daca ai si retinut ceva de la cursuri, cu atat mai bine J
  • Sa fii disponibil sa lucrezi 6 ore/zi timp de aproximativ 7 saptamani (16 septembrie-20 octombrie). Acestea pot fi stabilite in functie de disponibilitatea ta de timp.

 

Ce va trebui sa faci tu:

 

  • Sa fii la curent cu tot ce se vorbeste si se scrie despre RIUF oriunde in lume. Glumim…dar sa stii ce se vorbeste in Romania ar fi recomandat J
  • Sa te asiguri ca vorbim unde trebuie si cu cine trebuie (managementul canalelor de comunicare)
  • Sa scrii despre RIUF asa cum n-a mai facut-o nimeni pana acum, astfel incat sa inspiri publicul nostru de pe grupurile de discutii Yahoo si Facebook, de pe pagina noastra de Facebook, din newsletterul nostru sau al partenerilor si din alte surse in care trebuie si vrem sa fim

Apreciem initiativa, iar sugestiile pentru imbunatatirea activitatii de PR vor fi rasplatite cu ciocolata. Nu te ingrijora daca esti la regim, gasim si ciocolata dietetica.

Internshipul nu este platit.

Cum aplici:

 

Daca te regasesti in toate cele de mai sus, asteptam de la tine un text de maxim 600 de cuvinte in care sa promovezi RIUF catre un public de elevi si studenti (te rugam sa mentionezi si unde poate fi folosit textul-in ce canal). Textul, impreuna cu CVul si o scrisoare de motivatie (in care sa ne spui de ce tu, de ce acest internship) pot fi trimise la  [email protected] pana la data de 1 septembrie.
Succes!

Newsletter