Fii manager de proiect la Workshop Sessions

Fii manager de proiect la Workshop Sessions

Vrei să devii manager de proiect? În luna decembrie vei învăţa cum să conduci eficient propriile proiecte la o nouă sesiune de training Workshop Sessions, proiect al organizaţiei Akcees.  Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită: tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aplicaţie disponibil online la http://akcees.com/workshop.

Fie că lucrezi într-o companie, ai propria ta afacere sau eşti voluntar în cadrul unei organizaţii, vei avea ocazia să lucrezi ca membru în echipe de proiect sau să conduci propriile tale proiecte. Pentru că de cele mai multe ori succesul iniţiativelor tale depinde de capacitatea ta de a gestiona resursele pe care le ai la dispoziţie, următoarea ediţie Workshop Sessions este dedicată managementului proiectelor.

Pe 9 şi 10 decembrie vei învăţa care sunt procesele caracteristice managementului de proiect şi vei acumula competenţe cheie pentru gestionarea eficientă a propriilor proiecte. În plus, vei pune în aplicare tehnici de management al proiectelor prin studii de caz şi aplicaţii interactive.

 „A fost unul dintre cele mai relevante şi mai utile seminarii la care am participat. Am văzut clar diferenţa între un training susţinut de cineva care profesează în domeniu faţă de alţii care au doar cunoştinţe pur teoretice. Am învăţat enorm de multe lucruri pe care le voi pune în aplicare cât de curând”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei precedente Workshop Sessions – Managementul proiectelor.

Sesiunea de training va fi susţinută de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi  trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. De două ori antreprenor, Irina a pus bazele Akcees şi agenţiei de comunicare pentru startup-uri Prove PR, şi a condus de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare până la programe educaţionale şi implementare de noi tehnologii.

Pe parcursul programului de training aspectele teoretice vor fi completate de studii de caz, workshop-uri şi simulări interactive, iar tu vei avea ocazia să înveţi şi să pui în aplicare metode care te vor ajuta să conduci în mod eficient viitoarele tale proiecte. În plus, vei avea ocazia să stai de vorbă cu invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie!

Aplică acum la http://akcees.com/workshop şi poţi fi unul dintre finaliştii care vor fi selecţionaţi pentru a participa la eveniment! Aplicaţiile sunt deschise până sâmbătă, 30 noiembrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate miercuri, 4 decembrie.

Newsletter