Finalisti Career Leader

Dupa un sfarsit de saptamana intens in care au fost examinate cu atentie peste 250 de aplicatii, suntem bucurosi sa anuntam cei 90 de finalisti care vor avea sansa de a participa la Career Leader. Competitia a fost extrem de stransa iar numarul aplicatiilor primite a fost foarte mare. Suntem bucurosi sa anuntam numele finalistilor care vor avea sansa de a lucra timp de o zi alaturi de reprezentanti ai companiilor de top din IT, consultanta sau banking. Listele complete de finalisti pentru IT, banking si consultanta sunt disponibile pe paginile dedicate din site-ul proiectului http://akcees.ro/career.

Pentru echipa Akcees si cei 90 de finalisti saptamana viitoare va sta sub semnul dezvoltarii profesionale. Marti, 15 mai, participantii in domeniul IT au ocazia de a lucra timp de o zi alaturi de specialistii Microsoft si SAP Romania. Continuam miercuri, 16 mai, cu domeniul consultantei, alaturi de Contrast Management Consulting, Controller Institut, KPMG si SAP Romania, si incheiem seria evenimentelor joi, 17 mai, in domeniul financiar-bancar, alaturi de BRD Groupe Societe Generale.

Va fi cu siguranta o saptamana plina de evenimente interesante – am pregatit pentru participanti prezentari de companie, sesiuni de training, studii de caz si workshop-uri interactive, dar si stagii de practica si premii surpriza.

Newsletter