Florin Talpes vorbeste joi la Tech Excellence

Florin Talpes vorbeste joi la Tech Excellence

Tech Excellence - florin talpesCu ocazia aniversării unui an de activitate, TechHub Bucharest a anunţat lansarea Tech Excellence, o nouă serie de evenimente care debutează joi, 22 mai, avându-l ca invitat pe Florin Talpeş (CEO şi Fondator Bitdefender). Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/

O iniţiativă TechHub Bucharest, Tech Excellence îi aduce în faţa audienţei pe unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori din ecosistemul regional care au dezvoltat de-a lungul timpului companii cu impact şi s-au remarcat la nivel internaţional. Evenimentul se adresează antreprenorilor, programatorilor sau profesioniştilor care lucrează la dezvoltarea de produse tech şi care îşi doresc să înveţe din experienţa invitaţilor şi să discute în mod direct cu aceştia.

Prin Tech Excellence, echipa TechHub Bucharest creează un nou pretext pentru ca membrii comunităţii să aibă oportunitatea de a interacţiona direct cu cei care au trecut prin acelaşi proces de dezvoltare de produs pe care îl parcurg şi ei. Discuţiile din cadrul evenimentului vor avea un caracter practic, atingând subiecte importante legate de evoluţia unui startup în tehnologie şi fiind ilustrate cu exemple concrete din experienţa invitaţilor speciali.

Primul eveniment din seria Tech Excellence va avea loc joi, 22 mai, începând cu ora 18:30, şi îl va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori români ai momentului: Florin Talpeş, CEO şi Co-Fondator Bitdefender, compania care produce cel mai exportat produs IT românesc, una dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate la nivel mondial.

Parcursul antreprenorial al lui Florin Talpeş începe în anul 1990, atunci când, împreună cu soţia sa, a înfiinţat Softwin, companie ce a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii şi soluţii software din România. Câţiva ani mai târziu, cei doi au pus bazele Bitdefender, astăzi o companie ale cărei produse sunt distribuite direct și prin parteneri peste tot în lume.

Cu prezență locală directă în Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania și Dubai, Bitdefender protejează zilnic datele a peste 500 de milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, iar soluţiile dezvoltate de companie s-au clasat în mod repetat pe primul loc în testele instituţiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasând nume mari din securitatea cibernetică globală.

Fiind unul dintre pionerii industriei de software din România, Florin Talpeş este de asemenea fondator al ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii) şi, în calitate de Preşedinte al acesteia, a coordonat eforturile de dezvoltare ale unei strategii la nivel naţional.

Invitat special al primei ediţii Tech Excellence, Florin Talpeş va vorbi despre parcursul său profesional şi va dezvălui audienţei secretele care l-au ajutat să dezvolte un produs care a revoluţionat industria de securitate cibernetică la nivel global. În cadrul evenimentului, acesta va fi intervievat de Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest, şi va răspunde întrebărilor publicului.

Primul eveniment din seria Tech Excellence are loc joi, 22 mai, începând cu ora 18:30 la TechHub Bucharest. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/.

Newsletter