Business Review te invita la conferinta Focus on Telecom

Business Review te invita la conferinta Focus on Telecom

Despre trendurile pietei de telecom si impactul noilor tehnologii asupra mediului de afaceri cu invitatii Business Review la Focus pe Telecom, in 25 noiembrie. Interesat sa participi la discutii?

Business Review ofera 10 invitatii pentru specialistii din telecom si IT&C, interesati sa participe activ la discutii. Scrieti un email in care mentionati ce subiect de discutie v-a atras atentia si de ce, pe adresa [email protected]. Agenda completa a evenimentului o gasiti aici – www.business-review.eu/br-events. Locurile sunt limitate, asadar mult success tuturor!

Mai multe despre conferinta:

Publicatia de afaceri Business Review organizeaza luni, 25 noiembrie la hotel Hilton, cea de-a treia editia a conferintei Focus pe Telecom, in compania invitatilor sai, specialistii industriei din marile companii de telecom si IT&C, dar si antreprenorii de succes din domeniu.

Telecom-ul si IT-ul sunt cele doua sectoare cheie ce modeleaza constant atat viitorul consumatorilor, cat si pe cel al business-urilor. Care sunt serviciile cu valoare adaugata ale viitorului? Cum vor influenta aplicatiile si solutiile M2M consumatorii si mediul de business? Care sunt obiceiurile de consum ale romanilor si cum pot business-urile beneficia in acest sens?

Dintre subiectele propuse spre dezbatere:

  • Industria de telecomunicatii se confrunta cu scaderea tarifelor de roaming si interconectare. Care sunt planurile de investitii in infrastructura si noi tehnologii ale operatorilor?
  • Care vor fi noile fluxuri de venit ale operatorilor in contextul in care datele si terminalele smart phone au devenit piloni principali in obiceiurile consumatorilor?
  • Cum vor influenta aplicatiile si solutiile M2M consumatorii si mediul de business?
  • Big data si rolul acestora in atingerea succesului. Livrarea mesajului potrivit, la momentul potrivit si in locul potrivit sunt elementele cheie ale marketing-ului. Cum modeleaza serviciile de Big Data acest tablou?
  • Ce oportunitati deschid serviciile de cloud pentru mediul de afaceri? Avantaje si limitari in implementare.
  • Piata de e-commerce se afla pe un trend ascendent. Care sunt obiceiurile de consum ale romanilor si cum pot business-urile beneficia in acest sens?
  • Internetul a insemnat calea spre globalizare a business-urilor. Sunt si afacerile din Romania pe aceasta harta? Studiu de caz.

Printre vorbitorii invitati se numara: Catalin Marinescu, Presedinte, ANCOM; Markus Lause, CCO, Vodafone Romania; Florin Popa, Business to Business Director, Orange Romania; Florin Petolea, Country Senior Officer, Alcatel-Lucent Romania; Karim Kheirat, Director asociat, KPMG; Catalin Cretu, General Manager, Visa Romania; Iulian Stanciu, CEO, Emag; Daniel Nicolescu, Country Manager, Pay U. Moderatorii evenimentului sunt: John Gole, Director programe, Telecomunicatii, IDC UK, Nicu Pana, Consultant management & sales, Telsign

Agenda completa a evenimentului este disponibila la www.business-review.eu/br-events.

Newsletter