Tu stii cum sa faci primul milion?

Tu stii cum sa faci primul milion?

Pe 10 aprilie, prietenii noștri de la Forbes România te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Primul Milion! Proiectul va fi conceput sub forma unei serii de scurte prezentări și va aduce în fața ta antreprenori români de succes, care îți vor dezvălui cum au reușit să facă primul milion. Astfel, vei avea șansa să înveți din greșelile și reușitele lor și vei afla care sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă performerul viitorului.

Participând la „Primul Milion” îi vei cunoaște pe:

  • Marcel Bărbuț – fondator Adeplast

Marcel deține una dintre cele mai mari firme producătoare de materiale de construcții din România, cu afaceri de 250 de milioane de lei, un business pe care a reușit să îl extindă în ciuda crizei financiare din ultimii ani.

  • Bogdan Putinică – fondator IP Devel (ENEA Software)

După ce a făcut un exit de succes în 2006, vânzându-și compania pentru mai multe milioane de euro, Bogdan e astăzi Senior Vicepresident Global Services în cadrul grupului Enea Software – cei care i-au achiziționat afacerea.

  • Adrian Mihai – co-fondator Fan Courier

Se numără printre cei trei fondatori ai celei mai mari companii de curierat din România. Fan Courier a început de la zero, drept un business de familie, și a ajuns în anul 2013 să desfășoare afaceri de peste 62 de milioane de euro.

  • Dan Ștefan – fondator Autonom Rent-a-Car

A renunțat la un job în consultanță în Franța pentru a fonda un business local alături de fratele său. Acum, afacerea pe care a creat-o domină piața de rent-a-car din România și are o cifră de afaceri de 8 milioane de euro, surclasând numeroși competitori multinaționali.

  • Dan Lăzărescu – antreprenor, fondator Canah

După două exituri din afaceri puternic dezvoltate, Total Soft și Medicover, Dan a început acum 8 ani de zile un nou business care se ocupă de prelucrarea semințelor de cânepă. În doar câțiva ani, afacerea sa a devenit un exportator de talie internațională, fiind singurul producător integrat de semințe de cânepă din Europa.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, poți trimite un e-mail la adresa [email protected] – Simona Buta.

Noi vom fi acolo. Te așteptăm!

Newsletter