Forbes Romania te invita la Successful Me 3

Forbes Romania te invita la Successful Me 3

Forbes România îți propune Successful Me 3, o serie de 4 conferințe, 20 de povești de succes, 60 de lecții de business și o sursă utilă de networking. Înscrie-te acum completând formularul de înscriere disponibil online aici şi beneficiezi de un discount de 90% ca membru al comunităţii Akcees!

Aflate deja la a treia ediție, conferințele Successful Me, organizate în fiecare marți seara din luna octombrie, îți vor oferi impulsul de care ai nevoie pentru a-ți accelera dezvoltarea profesională. Dacă primele două ediții erau centrate pe încurajarea antreprenoriatului, cea de-a treia ediție aduce în prim plan intraprenoriatul, pentru a stimula proactivitatea și excelența în business într-un context corporate.

Poveștile de succes și storytelling-ul vor sta în continuare la baza conferințelor, iar fiecare speaker îți va împărtăși trei lecții de business învățate pe parcursul experienței sale. Cele 60 de lecții oferite de cei 20 de speakeri  îți vor oferi încrederea de care ai nevoie pentru a lua inițiativă în compania în care activezi, precum şi ghidarea de care ai nevoie pentru a-ți face ideile să prindă formă.

Dintre cei 20 de intraprenori și antreprenori de succes, fac parte: Bulent Duagi – HR Business Partner, Vodafone, Dragoș Bucurenci – Managing Partner, Khastalia, Bogdan Georgescu – Founder Bookster, Vladimir Oane – Founder uberVU & Director of Product, Hootsuite Media Inc., Tudor Cobâlaș – Co-founder XL Team, Paul Olteanu – Public Communication and Personal Branding Trainer, Andrei Costescu – Founder mReady, Iulian Olariu – Time Management Trainer și Corina Anghel – Managing Partner Improvizatie.ro & Training Manager, Avon.

Conferințele Successful Me 3 vor avea loc în fiecare marți seara din luna octombrie, începând cu ora 18.30. Pentru că eşti membru al comunităţii Akcees beneficiezi de un discount de 90%, iar taxa de participare pe care trebuie sa o plăteşti este de doar 10EUR.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere disponibil aici şi vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un reprezentant Forbes România care îţi va oferi mai multe informaţii.

Ne vedem în luna octombrie la Successful Me!

Newsletter